Zasadi drvo

ZASADI DRVO, ZASADI SVOJ KISEONIK: Rezerviši svoje sadnice i zasadi novi kiseonik

Velika akcija: Prijavite se na sajtu www.zasadidrvo.rs i budite i vi među goranima koji će 3. novembra pošumljavati Srbiju, čime ćete stvoriti nove rezervoare čistog vazduha

Promo

Zašto baš SKINOLOGY serumi?

Koža je ogledalo našeg zdravlja. Osim što je važno da se ispravno hranimo, dovoljno spavamo i vodimo računa izbegavamo stres dobro je i da koži obezbedimo najbolju moguću negu.

Promo

MTS uređuje "Beogradsku amazoniju"

U okviru kampanje za zaštitu životne sredine „mts Čuva tvoj svet“, pokrenute sa ciljem očuvanja prirodnih bogatstava naše zemlje, privode se kraju radovi na čišćenju kanala iz sliva Beljarice, nadomak Beograda.

Promo

„Dug moru“ uskoro na Superstar TV

Uskoro nas premijerno na Superstar TV kanalu očekuje nova serija „Dug moru“ o kojoj se već dugo priča, a koja će zasigurno obeležiti jesen pred malim ekranima. Dramska saga s elementima trilera i mitskih elemenata, kakva do sada nije postojala u domaćoj produkciji, zapravo predstavlja toplu ljudsku priču o porodici, žrtvi i beskrajnoj ljubavi.

Promo

Lena Kovačević i Suzana Perić oduševile Italijane na Nedelji mode u Milanu

Lena Kovačević bila je gošća Nedelje mode u Milanu, gde je 19. septembra uživo nastupila u okviru revije “La Perla Bianca” kreatorke Suzana Perić. Revija je bila deo programa “Mad Mood” u istorijskom zdanju iz 16. veka “Palazzo Giureconsulti” a voditelj završnog dela programa bila je poznata italijanska voditeljka Valeria Marini.

Cosmo Workshop

Prva Cosmopolitan Influenser radionica

Održana je prva radionica u okviru projekta Cosmo Influencer Awards powered by Avon, koja je okupila mnoge poznate influensere, ali i nove mlade ljude koji hrabro koračaju na putu ka uspehu

Zasadi drvo

VELIKI KONKURS ZA OSNOVCE: Ko će da napiše NAJLEPŠU PRIČU?

U okviru projekta „Zasadi drvo“, koji su pokrenuli „Adria Media Group“ i „dm drogerie markt“, organizuje se konkurs za sve učenike osnovnih škola u Srbiji, koji traje od 2. do 29. septembra 2019.

Promo

Superstar TV sinonim za najkvalitetniji sadržaj

Superstar TV predstavio je novi serijski program, u produkciji Telekoma Srbija, koji će pomeriti granice televizijskih formata kakvi su do sada rađeni kod nas, ali i u regionu. Pored već veoma kvalitetne ponude serija domaće produkcije, najavljeni program dodatno će pozicionirati Superstar TV kao vodeći kanal za filmski i serijski sadržaj.

Supernova

Svi su na Supernovi, ali gde je nestao Torbica?

Sigurno ste ovih dana zapazili da se rasejani Boškić i ćudljivi Čvarkov pojavljuju u nesvakidašnjim i zabavnim situacijama kao akteri novog TV spota. I sigurno ste se zabrinuli zašto nema Dragana Torbice bez koga je tim najpoznatijih arhivatora u Srbiji prosto nezamisliv!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 49 - 60

Magazin