Hangar

Odevni komadi koje svaka žena mora da poseduje

Ukoliko želite da i u ovim prohladnim prolećnim danima izgledate elegantno sa stilom, ovo su sjajni predlozi za vas.

Hangar

100% prirodni sastojci koji će ukloniti bore, celulit i loš ten

Koža lica i tela nam može biti nezadovoljavajućeg stanja, ukoliko se ne neguje na pravi način. Sve nepravilnosti kože od strija, celulita, bora, lošeg izgleda je najbolje tretirati prirodnim sastojcima. Osim što su najefikasniji, oni i najblagotvornije utiču na kožu i dobre su za sve tipove. Sve što je potrebno za pravilnu i zdravu negu, nalazi se upravo u prirodi.

Promo

Rešite se mitesera i bora u dva jednostavna koraka

Koža je tokom cele godine izložena različitim uticajima, naročito koža lica. Iz tog razloga potrebna joj je svakodnevna dubinska nega. Agresivni proizvodi za negu kože, kao i tretmani lica često znaju da naprave kontra efekat, zato je kožu lica najbolje negovati prirodnim preparatima.

Promo

Upečatljiv nakit od poludragog kamenja sa kojim podižete raspoloženje, imunitet i energiju

Poludrago kamenje ima pozitivna dejstva, što je poznato vekovima unazad. Širok je spektar dejstava poludragog kamenja - od lekovitih svojstava, do uticaja na raspoloženje i energiju. Osim navedenog, poludrago kamenje ima i estetsku vrednost - veoma lepo, elegantno i luksuzno izgleda, te je nakit od njega nepogrešiv izbor.

Promo

Inovativna formula koja će učiniti da imate bronzani ten tokom cele godine

Preplanuli ten vole mnoge dame, ali i muškarci. Koža deluje lepše, odmornije, i bronzani ten mnogima podiže samopouzdanje. Već su poznati neželjeni efekti previše sunčanja i solarijuma, međutim sve to je prošlost.

Antirid care

Srebrna nega za lice: Najbolja formula za zaštitu lica!

Nano Silver potpuno je nova formula za negu lica. Osim što će da vam pomogne pri zaštiti i nezi kože, zaštiti će vas i od štetnog UV zračenja. Više o proizvodima na bazi ove formule saznajte u nastavku.

Hangar

Vaše oči zaslužuju najbolju zaštitu: Ove naočare biće hit prolećne sezone!

Ove sezone opet će biti moderne naočare svih vrsta i modela od onih futurističkih, do retro Ray Ban avijatičarki sa malim izmenama.

Hangar kreme

Ovih 20 minerala momentalno podmlađuje lice: Otklanjaju crvenilo i akne!

Koža lica i vrata nakon 40te godine zahtevaju posebnu negu, kako se ne bismo suočavali sa neravninama, crvenilom, borama i raznim oštećenjima na istoj, koji naprosto dolaze s godinama. Nova formula na bazi 20 minerala iz Mrtvog mora revolucionarna je metoda za momentalno učvršćivanje i zatezanje kože.

Hangar

Poludrago kamenje za svaki horoskopski znak: Saznajte koji je vaš zaštitnik!

Poludrago kamenje poznato je po svojim blagodatnim svojstvima.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 37 - 48