Tampon zona

Tampon zona: Sa Tijanom T o Beogradu, klabingu i plesnom aktivizmu

Tijana T puni najpoznatije klubove na svim kontinentima, a u Beogradu njene žurke imaju kultni status. Pre još jedne žurke u Beogradu pričali smo sa njom o ovom gradu, kako ga ona vidi i kakva je beogradska publika.

Promo

ALEXANDER NUT, NIPPLEPEOPLE I B2S: Zvezde prve IQ žurke

Britanski DJ, Alexander Nut, hrvatski elektropop sastav, Nipplepeople i domaći DJ dvojac, B2S ( Aleksandra Duende i Andrija Akioki), muzičke zvezde su prvog izdanja žurke IQ party, koja će se desiti u četvrtak, 31. oktobra 2019. godine u Urban Hungaru.

Promo

Zašto baš SKINOLOGY serumi?

Koža je ogledalo našeg zdravlja. Osim što je važno da se ispravno hranimo, dovoljno spavamo i vodimo računa izbegavamo stres dobro je i da koži obezbedimo najbolju moguću negu.

Promo

Revolucija u borbi protiv starenja: Granule kolagena koje će eleminisati bore i regenerisati vašu kožu, kosu i nokte

Novi proizvod na tržištu – NICE Collagen u obliku granula za pripremu napitka - utiče na redukciju bora i regeneraciju kože, kose i noktiju je odgovor na sva pitanja kako da prirodno ponovo sijate i plenite lepotom...

Zasadi drvo

ZASADI DRVO, ZASADI SVOJ KISEONIK: Miholjsko leto ne da nam još da sadimo

Kao da je jul: Izuzetno visoke temperature za ovo doba godine uslovile su da 17. novembra otvaramo jesenju sezonu pošumljavanja, umesto 3. novembra, kako bi se zasađene sadnice primile, a ne osušile

Promo

SIGURNOST JE NA PRVOM MESTU: Oslobodite se stresa tokom vožnje uz ovaj praktičan savet!

Vožnja automobila zna da bude jako nezgodna, pogotovu u ovim danima kada su gužve na ulicama velike. Vidljivost je manja, pešaci prelaze ulice gde im je zgodno. Nikada ne znate ko sedi u drugom automobilu i da li je taj neko savestan vozač. Pravila u saobraćaju postoje, ali ih mnogi, nažalost, ne poštuju.

Promo

Dug moru treća epizoda

Pun mesec i beg od kuće.

Zasadi drvo

ZASADI DRVO, ZASADI SVOJ KISEONIK: Sadnica je zlato

Pravilno sađenje ključno je za opstanak biljke i nastanak nove šume, te je uputstvo za to dragoceno Sadnica je, kažu stručnjaci, zlato, a stvaranje šume izuzetno ozbiljan i odgovoran posao koji je ujedno i najskuplja investicija u proizvodnji drveta. Za sve vas koji ćete biti sa nama 3. novembra, kada otvaramo jesenju sezonu pošumljavanja u okviru projekta „Zasadi drvo“ Adrija medija grupe i dm drogerie markta, prenosimo uputstvo JP „Srbijašume“, našeg institucionalnog partnera u projektu, za pravilno zasađivanje ovog zlata iz koga će nići šume.

Promo

Proglašeni pobednici Cosmopolitan Influencer Awardsa

Prvi Cosmopolitan Influencer Awards powered by Avon imao je veliko finale u restoranu Sakura kada su proglašeni pobednici u svih sedam kategorija, ali i objavljeno ko je Best of the best

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 13 - 24

Magazin