Promo

Proverene metode za sjajnu, gustu i kosu punu volumena

Svaka žena sanja o prelepoj, lepo negovanoj, jakoj kosi koja se može skupiti u prelepu punđu ili pustiti sa atraktivnim i voluminiziranim kovrdžama.

Promo

Prelepe cvetne haljine koje sakrivaju višak kilograma

Ako želite da budete apsolutno moderne, a istovremeno biste i da sakrijete višak kilograma na butinama i stomaku, onda je cvetni dezen pravi izbor za vas

Promo

„ZASADI DRVO“ - Početak najveće akcije sadnje stabala u Srbiji

Najveća akcija sadnje stabala u Srbiji - „Zasadi drvo“, koja za cilj ima očuvanje zdrave životne sredine i održivi razvoj društvene zajednice, zvanično je započeta danas konferencijom za novinare u Botaničkoj bašti, uz prisustvo brojnih predstavnika medija.

Promo

Sveža i zategnuta koža uz pomoć samo jednog proizvoda

Sveža, zategnuta i hidrirana koža, bez bora je svakako najlepši ukras na ženi. Osim estetskih, kožu lica treba negovati i iz zdravstvenih razloga. Dr. Viton – Hyaluronic Acid Serum je pravi izbor ako je vašoj koži potrebna kompletna dubinska hidratacija i podmlađivanje.

Promo

Telekom Srbija kupio kablovskog operatora Telemark

Kompanija Telekom Srbija kupila je Telemark, najvećeg kablovskog operatora na teritoriji zapadne i centralne Srbije, koji broji više od 25.000 televizijskih i internet korisnika.

Promo

Preplanuo ten bez solarijuma i sunčanja: Otkrivamo vam zdrav način da potamnite

Napredna nutritivna formula Bronzan pomaže vam da postignete prirodan, intenzivan i neodoljiv zlatno – bronzani ten, pri čemu omogućava ovo prijatno iskustvo sa ili bez izlaganja sunčevoj svetlosti u bilo kojem periodu godine.

Promo

Nagrada Telekoma Srbija za najbolji rad na odseku Novi mediji

Na otvaranju zajedničke studentske izložbe u Galeriji FLU dodeljene su nagrade najboljim studentskim radovima na Fakultetu likovnih umetnosti tokom akademske 2018/2019. godine.

Promo

Zašto je kolagen važan za zdravlje kože?

Kolagen je strukturni i najzastupljeniji protein koji ulazi u sastav preko 25% svih proteina organizma sisara, preko 30% proteina čoveka i preko 70% proteina ljudske kože. On je osnovni sastojak vlakna vezivnog tkiva i čini 70% vezivnog i kožnog tkiva, kao i tkiva kostiju i zuba.

Cosmo Party

Ovako smo se proveli na Cosmo summer partyju

Cosmo summer partyjem na beogradskom splavu Lasta najuticajniji ženski magazin Cosmopolitan proslavio je 15 godina postojanja u Srbiji i predstavio redizajniran izgled koji odiše urbanim vajbom i sasvim novom energijom.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 109 - 120

Magazin