Promo

Sve što vam je potrebno za jedinstven stil: Budite unikatne i sigurne u sebe!

Svaka žena kroz garderobu i nakit pokazuje svoj jedinstven stil. Uvek smo u potrazi za posebnim komadima kojima bismo upotpunile odevnu kombinaciju. Sa unikatnim delovima garderobe i nakitom napravljenim od poludragog kamena, sigurno nećete pogrešiti. Izdvojili smo za vas najtraženije komade, a na vama je samo da odaberete idealnu kombinaciju.

Promo

BUDITE VITKI I ZDRAVI U NOVOJ GODINI: Uz ovaj savet ne brinite o vašoj liniji tokom praznika

Nova godina je stigla, a u duhu praznika i veselja neizbežno je bilo da se malo opustimo i ne mislimo u tom periodu kako se hranimo. Dali ste sebi malo oduška, a mi za vas imamo odličan savet kako sada da smanjite apetit, povećate energiju, a kilažu vratite na staro. Otkrili smo sjajan prirodan preparat koji ubrzava proces mršavljenja, daje vam dodatnu energiju i ne može da ošteti vaš organizam.

Promo

ŽIVITE BRZIM TEMPOM I NE STIŽETE DA BRINETE O SEBI? Pametan sat je tu da pomogne! Sada na sniženju SAMO 1.699rsd!

Pametni satovi razlikuju se od običnih po kompjuterskom čipu i programu, čineći ga tako malim kompjuterom za ruku.

NY District festival

COCA-COLA x NEW YEAR’S DISTRICT ISPUNIO SVA OČEKIVANJA

Adria Media Magazini i Coca-Cola doneli su u Beograd do sada neviđen praznični festival New Year’s District, koji je spektakularnim programom obeležio kraj 2019. i početak 2020. godine. Tokom 29 dana trajanja festivala, Topličin venac, to jest Park vojvode Vuka krasili su svečana novogodišnja dekoracija i ”selfie point” klupe gde su brojni posetioci pravili nesvakidašnje i zanimljive fotografije. Partneri festivala su Coca Cola, Opel, Superstar TV, Turistička organizacija Srbije i Orbit.

Promo

Čudesni vikend na Coca-Cola x B+New Year‘s Districtu

Prvi vikend u 2020. godini na festivalu Coca-Cola x New Year’s District obeležen je “electro” žurkama, prazničnim aktivnostima i dečjim programom koji svake subote i nedelje okuplja roditelje i mališane na Topličinom vencu u Parku vojvode Vuka.

Promo

FESTIVAL KOJI JE U BEOGRAD DONEO RADOST I DIVNA DELA

ŽELJE SE ISPUNJAVAJU NA COCA-COLA x NEW YEAR’S DISTICTU

Čuveni njujorški brend u Beogradu: 5 stvari koje niste znali o Kiehl’su

Ultra Facial Cream, Crème de Corps, Calendula toner - zvuči poznato?

Promo

Superstar TV zvezda novogodišnjeg programa

Praznici su doba godine kada je sve podređeno uživanju, porodica i prijatelji se okupljaju, a sve što je potrebno da upotpuni atmosferu je raznovrstan i bogat televizijski program.

Promo

Velika akcija: Nabavite jednu od neverovatnih knjiga Danijele Stil!

Sjajna ponuda!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12