Promo

Trik za savršeno uredan ormar

Ovo je verovatno najgenijalnija vešalica za sušenje i kačenje veša!

Promo

Zašto su serumi hit u svetu nege i lepote?

Serumi predstavljaju revolucionaran način nege i sada su uključeni u svaki korak beauty rutine. Saznajte zašto je to tako.

Promo

TAMPON ZONA: Kome smeta dojenje u javnosti? (VIDEO)

U novoj epizodi podkasta "Tampon zona" pričali smo sa Jovanom Ružičić i Janom Savić Rastovac o osnovnom pravu svakog deteta na dojenje na javnom mestu u Srbiji.

Promo

Revolucija u borbi protiv starenja: Granule kolagena koje će eleminisati bore i regenerisati vašu kožu, kosu i nokte

Novi proizvod na tržištu – NICE Collagen u obliku granula za pripremu napitka - utiče na redukciju bora i regeneraciju kože, kose i noktiju je odgovor na sva pitanja kako da prirodno ponovo sijate i plenite lepotom...

Promo

Zasadi drvo, zasadi svoj kiseonik: Povežimo decu s prirodom

Ako mi danas posadimo drvo, u njegovim blagodetima će uživati naši unuci ili praunuci. Baš zbog toga u akcije pošumljavanja treba uključiti sve generacije - od petogodišnjaka do penzionera

Promo

Ovo je prirodni lek za lepe i zdrave zube

Mnogi ljudi pate od, ili imaju problem sa upalom desni. Upala desni uzrokovana je zubnim plakom, koji se sastoji od velikog broja bakterija i mikroorganizama.

Promo

Zašto je kolagen odgovoran za mladolikost i kako ga možete konzumirati?

Blistav i osvežen ten su nam svima dostupni kroz jednostavnu večernju beauty rutinu.

Promo

Zasadi drvo, zasadi svoj kiseonik: Čuvajmo šume

Zaštita: Seča stabala se može vršiti isključivo u skladu s planskim dokumentima, nakon obeležavanja stabala za seču. Zabranjeno je da se posečeno drvo stavlja u promet dok se ne označi šumskim žigom, a za vršenje bespravne seče predviđene su kazne.

Promo

Tampon zona: Kako zaista sprečiti nasilje nad ženama?

Sa Vedranom Lacmanović iz Autonomnog ženskog centra pričali smo o neadekvatnoj proceni rizika i o načinima za suzbijanje ovog problema u zemlji.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12