Naše omiljeno prolećno osveženje: Wellness keks sa crvenim voćem preliven jogurtnim prelivom!

Vodeći trend u svetu lifestyle-a već nekoliko sezona unazad jesu novi spojevi ukusa, koji su pritom zaista ukusni i po mogućnosti zdraviji, a bilo bi idealno i da su hranljivi - razlozi zbog kojih je novi Wellness keks sa razigranim ukusom crvenog voća i jogurta uz pun ukus integralnih žitarica, naš omiljeni trendy desert!

#TisiBitna: Dve čuvene manekenke kao žrtve nasilja pevača Guns N' Roses

Iako je svima poznatija priča o legenadrnoj lepotici iz ere supermodela 90-ih Stephanie Seymour, koja se pojavljuje u kultnom spotu "November Rain", zapravo je manekenka Erin Everly koja se pojavljuje u spotu za pesmu "Sweet Child of Mine" bila najveća ljubav Axl Rose-a i sa njom se vodio najveći "rat ruža".

Dobra vest za mts korisnike koji imaju Apple uređaje

Vest da je AppStore upravo dobio verziju na srpskom jeziku obradovala je sve mts korisnike koji poseduju uređaje kompanije Apple. Proširenjem mreže ove digitalne prodavnice za distribuciju aplikacija Srbija je dobila i sopstvenu lokalizovanu platformu, tako da će dosadašnji korisnici, ukoliko to žele, imati mogućnost da svoj postojeći Apple ID nalog prenesu na AppStore Srbija.

Novi broj ELLE magazina: Prvi put našu naslovnu stranu krase autoportreti domaćih fotografa

U vremenu kada se štampaju bele naslovnice i manekenke se same slikaju telefonom za poznate svetske brendove, mi smo se obratili stvaraocima naših lokalnih Elle priča i zamolili ih da nam kroz objektiv ovekoveče svoj pogled ka boljem sutra.

#TisiBitna: Rihanna nesebično podržala kampanju za Žrtve nasilja tokom pandemije

Da je svesnost o onome što se dešava iza zatvorenih vrata tokom perioda karantina sve veća i značajnija, dokazao je potez čuvene pevačice.

Celebrity style

Reese Witherspoon prošetala najkontroverzniju torbu našeg doba

Omrženi aksesoar jedan je od omiljenih među poznatima.

#TiSibitna

#TiSibitna: Zastrašujuće brojke porasta porodičnog nasilja tokom pandemije

Svaki put kada ste pomislili da vam je "dovoljno teško" jer ste zatvoreni u kući, strahujete od virusa svaki put kada izađete napolje i više ne znate šta ćete od dosade, imajte na umu da ste višestruko blagosloveni.

#TisiBitna

#TisiBitna: U karantinu sa zlostavljačem dok je napolju pandemija

Koliko god vam bilo teško ovo stanje izolacije, kao i samoizolacije na naeodređeni vremenski period, imajte na umu da bi neke žene trenutno dale sve što mogu da su na vašem mestu. MI smo tu zbog njih u kampanji koja će ih pokrenuti da se ohrabre!

#tisibitna

#TisiBitna: Zašto su žrtve porodičnog nasilja posramljene?

Jedan od glavnih razloga zbog koga žrtve porodičnog nasilja isto to nasilje ne prijavljuju, jeste sram.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12