Promo

DANAS NA COCA COLA x NEW YEAR’S DISTRICT FESTIVALU OČEKUJE VAS PRAVI SPEKTAKL: Evo zašto ove subote treba da dođete na Topličin venac

Festival Coca Cola x New Year’s Deistrict preipremio je za danas veliko iznenađenje za sve posetioce, a specijalan program očekuje najmlađu publiku.

Face care

Otkrivamo: 5 faktora koji izazivaju pojavu bora i kako ih sprečiti

Bore su tu da licu daju karakter koji svi sa godinama dobijamo, ali isto nije tajna da mnogi od nas ipak žele da ih učine manje vidljivima.

Dug moru

Dug moru: Periša je najzad vratio dug istini

U narednoj epizodi serije „Dug moru“, u nedelju od 21 čas na Superstar TV kanalu, saznajemo da Anđa dolazi u Beograd da vidi Renkovu bebu. Poklanja bebi Lari minđuše. Između Renka i Anđe oseća se bliskost ljudi koji su se voleli i dugo živeli zajedno. Juliju prvo iznervira Anđina pojava u Beogradu, ali ubrzo se obraduje što je dobila stipendiju na Stanford-u. Vidimo kako je Julija nespremna da bude majka i koliko se muči u novoj životnoj situaciji, koju nije ni želela.

Promo

Samo na mts TV odjednom pogledajte sve epizode nove serije Siniše Pavića „Junaci našeg doda“

Nova porodična serija Siniše Pavića ,,Junaci našeg doba’’ u produkciji Telekoma Srbija i izvršnoj produkciji Košutnjak filma, od danas, 6. decembra, ekskluzivno je dostupna svim korisnicima mts TV. Aktivirajte novi paket mts TV video klub i po ceni od 990 dinara odjednom odgledajte sve epizode nove porodične serije jednog od najboljih i najpriznatijih scenarista sa naših prostora, Siniše Pavića.

Promo

U Novu godinu sa vitkijom figurom

Iako iz godine u godinu idemo za vitkijom figurom, neretko vrlo brzo odustanemo od nje. Razlog tome je uglavnom nedostatak stručnih informacija o pravilnoj ishrani, ali i nepostojanje informacije da će određeni način ishrane koji će rezulatirati smanjenjem telesne težine, morati da traje čitavog života.

Promo

NOVA GODINA JE STIGLA U BEOGRAD! Coca Cola x New Year’s District festival - evo šta vas očekuje na svečanom otvaranju

Ne morate da čekate doček Nove godine da biste bili deo praznične čarolije, jer vam Adria Media Magazine u saradnji sa Coca Colom donosi pravu novogodišnju magiju već od 10. decembra na New Year’s Districtu.

Nova 2020.

NAJBOLJI DOČEK NOVE GODINE U BEOGRADU! Coca Cola x New Year’s District festival donosi super zabavu sve do Božića

Ako i dalje niste sigurni gde ćete za doček Nove godine u Beogradu, imamo odličan predlog za potpuno drugačiji doček 2020. godine!

Promo

Komičan život Andrije Miloševića na Superstar TV

Večeras u 21 čas na Superstar TV kanalu počinje emitovanje nove humorističke serije „Slatke muke“ o izmišljenom liku Andriji Miloševiću koga tumači upravo – Andrija Milošević! Naš popularni glumac i komičar tumači istoimenog, ali izmišljenog glavnog protagonistu što ovaj sitkom o porodičnom čoveku čini još komičnijim.

Talija

MESEC ZA SUMIRANJE UTISAKA: Kraj godine uz Men’s Health heroje koji su pomerili granice mogućeg

Kraj ove kalendarske godine, kao i kraj svake prethodne, tera nas da sumiramo prethodnih 365 dana, promislimo, svedemo račune i konačno zatvorimo godinu za nama. Idealno mesto za topao Talija sum up razgovor je upravo na dodeli nagrada Men’s Health heroji i rezimiranje godine sa glavnim urednikom Stefanom Tošovićem.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12