Celebrity style

Bez ovog osmeha i bujne kose bila bi neprimetna! Andie MacDowell ima 61 i obara nas s nogu

Proslavila se kultnom ulogom u filmu "Četiri venčanja i saharana", u kome joj je partner bio Hugh Granat. Danas ni približno ne snima koliko je tih 90-ih, kada je bila na vrhuncu slave, ali čuvena američka glumica i dalje pleni prirodnom lepotom kojom smo bili oboreni i prvi put kada smo je videli na malim ekanima,što je bilo pre skoro čitave tri decenije.

Supernova tv

Otključani svi kanali za sve korisnike

SUPERNOVA JE UVEK SA VAMA I MISLI NA VAS!

Promo

TI SI JEDINSTVENA: Bogat program povodom obeleževanja Dana žena u Stadion šoping centru

Program za pripadnice lepšeg pola pod nazivom „Ti si jedinstvena“, održava se 7. i 8. marta u Stadion šoping centru. Tim povodom drage dame moći će da uživaju u popustima i specijalnim pogodnostima, raznovrsnom edukativno-zabavnom programu, fotografisanju u profesionalnom studiju, kreativnim radionicama, kutku za ulepšavanje, vežbama za oblikovanje tela i drugim brojnim iznenađenjima.

Promo

VIKEND ZA PAMĆENJE: Ada Mall i magazin Lena pozivaju te da uživaš u bogatom programu i brojnim iznenađenjima

Povodom Dana žena, događaj pod nazivom „Vikend za dame“ održava se 7. i 8. marta u šoping-centru Ada Mall, na poslednjem spratu. Sve pripadnice lepšeg pola moći će da uživaju u bogatom edukativno-zabavnom programu, kreativnim radionicama, profesionalnom šminkanju, zdravstvenom kutku, druženju sa poznatim ličnostima, popustima, a biće i dosta iznenađenja i za sve ostale posetioce šoping-centra.

Visa

Putovanje u premium društvu

Putovanja su uvek aktuelna tema, a svaki iskusan putnik zna koliko je važno isplanirati put unapred i biti spreman.

Promo

PROGLAŠENI POBEDNICI TREĆEG „REGIONALNOG APP IZAZOVA“

Tim iz niške gimnazije „Svetozar Marković“ putuje u Porto na prestižnu IT konferenciju

Rajićeva i Elle

Zaljubljeni petak

U susret Danu zaljubljenih, idealna je prilika da voljenu osobu (ili sebe!) iznenadite neočekivanim poklonima po posebnim cenama, čak i posle poslednjih sezonskih rasprodaja!

Poznati glumac iz Mućki „prijavio“ se za Državni posao: Legendarni Bojsi na Superstar TV

Najpopularniji sitkom u Srbiji, “Državni posao”, u petak, 7. februara u redovnom terminu od 21:50 časova na Superstar TV kanalu imaće specijalnog gosta, legendarnog Bojsija

Promo

Svetski i domaći bestseleri sada po ceni od samo 199 dinara!

Svi mi volimo da se nakon napornog radnog dana odmorimo i opustimo sa prijateljima i kolegama u nekom kafiću, pabu, kafani ili restoranu. To druženje i ćaskanje uz piće ili kafu mnogima predstavlja glavni način da se izbore sa svakodnevnim ličnim i profesionalnim problemima i izazovima.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12