Magazin Story i Naxi radio treću godinu zaredom organizuju Savršen vikend u kafeu Koketa na Adi Ciganliji, svakog vikenda od 10. maja do 1. juna u periodu od 11 do 17 sati.

Zajedno s prijateljima projekta Esensa i Mg Mivela vodom, Story i Naxi organizuju mnoštvo zabavnih aktivnosti, i to potpuno besplatno.

Dok pijete jutarnju kafu i uživate u prolećnom suncu, spremite srca za letnje zaljubljivanje, a telo za zavođenje na plaži. Uz pomoć stručnog astrologa možete da saznate šta vam zvezde predviđaju ovog leta a možete i da iskusite jogu i naoružate se pozitivnom energijom.

Prepustite se čarima masaže, a frizer i manikir će vas pripremiti za noć uz egzotične i zavodljive brazilske plesove i zumbu.

Pošto su vikendi pravo vreme da i deca uživaju napolju, pobrinuli smo se i za njih: u dečjem kutku zabavljaće se u kreativnim radionicama, školicama plesa i sporta.

Samo na Savršenom vikendu posetioci će imati priliku da uživaju u društvu omiljenih poznatih ličnosti, a svi oni koji neće biti u prilici da dođu na Adu, dešavanja će moći da prate uživo putem emisije Savršen vikend na Naxi radiju, koju će voditi Dejan Avramović.