Rudolph van Veen kuvao za evakuisane majke sa decom

Foto: promo

21. 05. 2014.

Najpoznatiji kuvar iz Holandije i zvezda TV kanala 24Kitchen, pripremao je večeru za evakuisane majke sa decom i strane spasioce koji su smešteni u hotelu Slavija.

Rudolph je sa kuvarima hotela pripremio 400 porcija sotea sa povrćem i pilećim mesom, a potom je sa dečicom pravio lake dezerte u želji da ih zabavi i da im barem tokom ove večeri skrene misli sa nesreće koja ih je zadesila.

“Žao mi je što nisam lekar ili vojnik koji može da pomogne na taj način, ja mogu da pripremim hranu i tako šaljem svoju ljubav i podršku”, rekao je Van Veen napomenuvši da je u očima ljudi koji su ostali bez svojih domova sve razumeo i da je ponekad dovoljno da u toj situaciji samo potapšete nekog po ramenu kako biste komunicirali.

“Svaka zemlja se suočava sa nekom katastrofom, užasno je sve to, ali preživećete. Slična katastrofa zadesila je i Holandiju 1952, ali posle toga nastavio se jedan normalan život”,  rekao je Van Veen i dodao da je ideja da dođe ovde i pomogne na neki način bila potpuno logična.

Zbog nesreće koja je zadesila našu zemlju otkazan prvobitno planiran javni događaj sa Rudolphom u Shopping Centru Stadion u Beogradu. Rudolph je ipak želeo da dođe u Srbiju i koliko može da svoj doprinos u pružanju pomoći stanovništvu ugroženom poplavama.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...