Mikser festival će se održati u skraćenom terminu od 5. do 8. juna, a sav prihod od karata biće doniran za pomoć žrtvama.

Naime, organizatori najavljuju da će festival svoje programe u okviru ovogodišnje teme Održiva utopija aktuelizovati i staviti u funkciju građanske solidarnosti i udruživanja.

Između ostalog, debatni programi platforme Mikser razgovori usmeriće pažnju ka temama solidarnosti i angažovanosti građana, ulozi medija kao I doprinosu i značaju pojedinaca u rešavanju problema u društvu.

Mikser House nastavlja da pruža podršku sugrađanima i ljubimcima koji se nalaze u prihvatilištima a u toku je i akcija prikupljanja bojica, flomastera, papira, knjiga i interaktivnih igračaka, neophodnih za rad psihologa sa decom u prihvatilištima.

Ne zaboravimo na naše ljubimce kojima su najpotrebnije pincete, jod i praškovi protiv buva i krpelja.

Kulturna organizacija Mikser će novi program festivala objaviti u ponedeljak, 26. maja, a svi koji su do sada kupili karte za muzički program, ukoliko žele, mogu ih zameniti za novac u Mikser Housu.

Sav prihod od paketa karata, koje su dostupne na prodajnim mestima Eventima po ceni od 1.000 dinara, kao i prihod od pojedinačnih ulaznica, čija će cena biti 300 dinara i kupovaće se na samom festivalu, i ići će u fond za pomoć stanovništvu stradalom u poplavama a svi kojima je potreban prostor i podrška u pomaganju sugrađanima, mogu da se jave putem Misker Beograd Facebook stranice, Twitter-a ili putem mejla office@mikser.rs.