Najpoznatija imena iz sveta mode, zajedno sa popularnim glumcima, pevačima, dizajnerima i umetnicima, uživali su u najnovijoj modi, dobroj hrani i piću i odličnoj muzici, u prodajnom prostoru koji se prostire na oko 2.200 kvadratnih metara, u tržnom centru Delta City, na žurki uoči otvaranja.

Jedna od naših najpopularnijih di džejeva, Tijana Todorović, u društvu poznate TV voditeljke Ane Konjović, bila je zadužena za dobar zvuk i fenomenalnu atmosferu kako bi ovo modno veče učinile još uzbudljivijim.

Nekoliko dana kasnije, tačnije 29. avgusta, isti prostor okupiralo je na hiljade fanova mode koji su želeli da među prvima odaberu svoje H&M krpice.

Prvih 300 posetilaca na otvaranju, dobilo je poklon kartice u iznosu od 1.500 dinara, a svi kupci su tokom dana ostvarili popust od 20% na njihov omiljeni modni komad.

Na svečanom otvaranju radnje, crvenu traku presekli su generalni direktor za H&M u Srbiji, gospođa Klaudija Osvald i menadžer prodavnice, gospodin Nikša Stančić.

Blogeri, modni eksperti, novinari, glumci, umetnici i hiljade fashion sladokusaca ovih dana je okupiralo Delta City gde je konačno otvorena prva H&M prodavnica…