Budi neustrašiva i divlja, koristeći Max Factorovu najsmeliju i najraznobojniju kolekciju ikad: WILD kolekciju.


Ove sezone, Max Factor izaziva glamurozne buntovnice širom sveta da se poigravaju svojim izgledom i kreiraju upadljive oči zbog kojih će biti primećene gde god da krenu. Devojke, spremite se za trepavice mega volumena, tehno jarke i lila senke za oči, za divlji izgled koji će upotpuniti taj fantastičan novi komplet. Max Factor WILD će te opremiti kreativnim proizvodima koji će naglasiti dramu, obojiti kapke i jednostavno postaviti jedinstvene trendove – u tren oka. Bojažljivice ne treba da se prijavljuju!

Max Factorova NOVA Wild Mega Volume Maskara

Pomeri svoje granice i trenutno nadogradi mega volumen na trepavicama uz novu Max Factor Wild Mega Volume Maskaru: uzdići će tvoje trepavice na jedan potpuno nov, ekstreman nivo! Ova nova, inovativna maskara od Max Factora trenutno preliva trepavice crnom bojom i podebljava svaku pojedinačnu trepavicu, i sve to zahvaljujući neustrašivoj Amplifier četkici. Sadrži šuplje, meke čekinje koje nanose formulu, dok je oblik peščanog sata specijalno osmišljen sa strukom od kraćih čekinja koje zadržavaju formulu, omogućavajući joj da se trenutno nanese na osnovu trepavica, za super brzu nadogradnju volumena. Obli vrh četkice dizajniran je sa dužim čekinjama koje služe kao zona definisanja – tako da se volumen proteže od korena do vrha trepavica, za pojačan efekat. Rezultat je i do 3x više volumena*, za trenutno dramatičnije, upadljivije trepavice – za dan ili veče.

Max Factor NOVE Wild Shadow Senke

Izgled nije ekstreman ako nema eksplozija pigmenata i trendi boja; Max Factorove NOVE Wild Shadow Senke su spremne da ostave žestok trag na tvojim kapcima. Uz intenzivne, energetske boje upakovane u male okrugle posude sa smelom puder senkom, paleta savršeno dočarava tehno jarke i lila nijanse za Hyper Tropicality trend ovog proleća / leta 2013. Nanesi jednu senku za trenutan intezitet boje, ili pomešaj dve senke ili više, za izgled visokog napona koji ne prolazi neprimećeno. Alternativno, glamurozne buntovnice mogu da dodatno intenziviraju svoj izgled tako što će koristiti vlažnu četkicu za nanošenje senke i time postići zasićeniju boja koja neće izbledeti.

Max Factor NOVE Wild Shadow Olovke

Poslednji član WILD kolekcije je NOVA Shadow Olovka, dostupna u 6 neodoljivih nijansi. Odlikujući se dvema profesionalnim alatkama za šminkanje u jednom proizvodu, ove gel olovke raskošnih boja kao stvorene su za devojke koje žele da oslobode svoju divlju stranu; koristi olovku kao ajlajner, za jednostavan bljesak boje uz liniju trepavica; ili kao senku za oči, za otkrivanje svoje žestoke kreativnosti. Jednostavno razmaži olovku, za pojačan ’smoky’ efekat. Bez obzira na tvoj izbor, olovke će trenutno pružiti očima grafički i trendi izgled.
Pat McGrath, globalni kreativni direktor Max Factora, kaže: „Ovih dana, devojke su zaista uzbuđene zbog upotrebe boja – i nemaju čega da se plaše! Treba samo da se poigravaju njima i zabavljaju!“
Max Factor šminker kaže: „Šminka za proleće/leto 2013 je ekstremna, izražajna i raznobojna, a oči su savršena podloga za korišćenje različitih tekstura i tehnika i stvaranje smelih i jedinstvenih izgleda. Oduvek sam volela da eksperimentišem s bojama i pre svih otkrijem sledeći ’hit’ izgled. Ove intenzivne, trendi boje za oči, zajedno sa Wild Mega Volume maskarom u Max Factorovoj novoj WILD kolekciji, idealne su za poigravanje sa šminkom i postizanje ekstremnih novih izgleda za oči, bez obzira na to koliko si vešta. Jednostavno pokaži svoj stav!“

Svako ima divlju stranu. Da li si spremna da oslobodiš svoju?

Max Factor lansira svoju novu WILD kolekciju koja sadrži i Wild Mega Volume Maskaru…za neukrotive devojke