Nova internet stranica magazina National Geographic Srbija

Foto: Promo

31. 05. 2012.

Magazin National Geographic Srbija od 30. maja ima novu redizajniranu internet stranicu, na novoj adresi nationalgeographic.rs.

Svim posetiocima unapređenog sajta omogućen je brži i jednostavniji pristup najaktuelnijim vestima, najzanimljivijim reportažama i uzbudljivim fotografijama koje su zaštitni znak National Geographic-a.

Pored sadražaja iz štampanog izdanja, novi web sajt obogaćen je video materijalima, fotoarhivama i interaktivnim sadržajima, pružajući nezaboravno digitalno iskustvo posetiocima kroz brojne nove i unapređene platforme.
Povodom lansiranja novog sajta, Igor Rill, glavni urednik National Geogra
phic Srbija, izjavio je: “Ovde ćemo biti bliži vama, otvorenih vrata za sugestije i komentare. Trudićemo se da udovoljimo vašoj znatiželji i ponudimo vam saznanja o kojima čitate u našem časopisu, ali i ona koja u časopisu nećete naći. Internet nam pruža mnogo mogućnosti i verujem da ćemo ih zajednički pronalaziti i unapređivati.”

Internet stranica National Geographic Srbija ima za cilj da doprinese boljem razumevanju misije Društva, poboljša komunikaciju i časopis približi svim umnim i radoznalim ljudima, pružajući im brojne mogućnosti za nova sazanja i “insipirišući ih da brinu o planeti”.

Uživajte u jednistvenom pogledu kroz čuveni žuti okvir. Posetite nationalgeographic.rs


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...