Raspoloženje koje je sa sobom donela R'N'B i Hip Hop muzika osvežila je atmosferu vestivala koji organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain resort, lider planinskog turizma na Balkanu uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj.

"Muzika koju slušamo na radiju i TV stanicama neophodno je da se razlikuje od one koja se pušta po klubovima. Zato verujem da je potrebno da na muzičkoj sceni bude više vokalnog hausa u odnosu na čist instrumental. To nije lako, ali je svakako pravi izazov dati prostora dobrom zvuku da pronađe svoju publiku. Reakcija publike na Kopaoniku je to i potvrdila", svoje utiske preneo je Junior Jack.

Trenutno jedna od najtraženijih DJ-eva današnjice svojim house hitovima razmrdala je svestranu publiku festivala koja je podjednako uživala kako u zvuku elektronske muzike, tako i R'N'B ritmu.

"Otkako sam stigla na Kopaonik, dobre vibracije i raznolika muzika odjekivali su planinom. Iskreno, nisam očekivala ovoliko zabave i dobrih vibracija. Muzika je moj način izražavanja koja mi daje šansu da pokažem različite emocije. Zato, kreiram melodiju koju pre svega osećam i volim", otkrila je Ms Dynamite, dodajući da bi volela da ima više vremena da upozna Srbiju, jer kako kaže, ima energično srce i dušu.

Inače, pred nastupe svetskih zvezda dvadeset srpskih modnih dizajnera, među kojima su Bata Spasojević, sestre Proković i Ana Ljubinković, predstavili su najnovije trendove ove sezone.




Nastup house zvezde i hip hop dive, u subotu 24. marta, pred više od dve hiljade ljudi na Kopaoniku, potvrdio je činjenicu da su svi muzički ukusi na Snow Kop festifalu bili zadovoljeni.