Iako je prvi, od ukupno pet nastupa, zakazan tek za 29. jun, karte su već dostupne online članovima Cirque kluba, kome se možete besplatno pridružiti na sajtu www.cirqueclub.com. U slobodnoj prodaji ulaznice će se naći od 19. januara, a cene se kreću od 2.500 do 5.500 dinara, u zavisnosti od kategorije mesta.

Predstava pod nazivom Alegria već je postala klasika u međunarodnim okvirima nakon što ju je pogledalo 10 miliona ljudi širom sveta. Alegria je španska reč i znači "sreća", "radost", "razdraganost", a produkciju čini 55 izvođača i muzičara iz 17 zemalja koji izvode vratolomne akrobatske tačke. Neke od njih su tačka  "Sinhronizovani trapezi", ili snažna tačka "Nebesko vratilo", u kojoj smeli letači skaču u ruke artista-hvatača koji se ljuljaju na visini od preko13 metara od nivoa bine.

Vibrirajuća, ustreptala energija mladosti gotovo je opipljiva u tački "Moćne staze", fantastičnoj kombinaciji sinhronizovane koreografije i skokova na sistemu trambulina, skrivenom u podu bine. U tački pod nazivom "Ruske šipke" artisti lete kroz vazduh i prave spektakularna salta i okrete, završavajući na šipkama koje hvatači drže na svojim snažnim ramenima.