Nesumnjivo je da će “Katapult shop” postati nezaobilazno mesto na šoping mapi svakoga ko želi da razbije stilsku uniformisanost. Ponuda "Katapult shopa" obuhvatiće unikatne torbe, cipele, ogrlice, prstenje, marame, rajfove, minđuše i broševe. Posvećen tim od preko 30 umetnika, svakodnevno osvežava ponudu radnje inspirativnim i neodoljivim modnim dodacima. Dizajn "Katapult shopa" najbolje oslikava naš koncept “jedinstveno, upečatljivo, hrabro”.

Festival modnih unikata “Katapult”, održan u oktobru i novembru  u tržnom centru Delta City, Beograđanima je otkrio  drugačiju i kreativniju ponudu nakita, modnog asesoara i odeće.  Velika posećenost festivala i zadovoljstvo brojnih kupaca, najbolji su pokazatelji kvaliteta radova izlagača i zainteresovanosti javnosti za stvaralačke tokove mlađe generacije.

www.galerijapero.com

Kao odgovor na rastuću potrebu tržišta zasićenog monotonijom serijske priozvodnje za originalnijim i maštovitijim nakitom i asesoarom, nastao je “Katapult shop” čije otvaranje je 15. decembra u TC Delta City.