Ova kreativna, neprofitabilna organizacija, pod pokroviteljstvom Univerziteta Metropolitan, bavi se socijalno angažovanim dizajnom još od 2017. godine, te dokazuje da lepota, dobrota i umetnost mogu spasiti svet. Sam koncept kreirala je Madlena Dašić, profesorka Fakulteta digitalnih umetnosti na pomenutom univerzitetu, sa ciljem da mladi vizuelni komunikatori šalju značajne poruke za opšte dobro.

Umetnici iz Artists Anonymous-a ne samo da studiraju na Univerzitetu Metropolitan, već vredno rade i na socijalno angažovanim projektima. Kreirali su najnoviju kolekciju raznovrsnih proizvoda pod poznatim sloganom – "MI kreiramo, VI kupujete, ZAJEDNO doniramo". Umetnička dela različitih autora su implementirana na različitim prozivodima. Reč je o mladim ljudima, najsvežijim umovima kreativnog sveta, koji su odlučili da doniraju svoj rad, talenat, umeće i dizajn, i na taj način budu deo humanitarnih akcija Artists Anonymous-a. Proizvodi su osmišljeni za višenamensku upotrebu kako bi vama svaki dan bio malo maštovitiji i autentičniji.

Artist Anonymous: Započni godinu humanim delom
Foto: Promo

AA ONLINE SHOP je, u saradnji sa Crvenim krstom Beograd, sva sredstva namenio za realizaciju programskih aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite i brige, za socijalno ugroženu decu kojoj je pomoć najpotrebnija

Odaberi nešto kreativno iz šarolike ponude na linku https://aaum.rs i započni ovu godinu humanim delom.