„Telekom Srbija je, kao što znate, u produkciju vrhunskog sadržaja ušao pre otprilike dve godine i za to kratko vreme uspeli smo da postanemo sinonim za proizvodnju najboljih domaćih serija.

Neke od serija koje smo producirali se već emituju i u zemljama regiona, a očekujemo da će se uskoro naći i u ponudi vodećih svetskih platformi poput Netflix-a i HBO-a. Sigurni smo da će serija „Dream team“ napraviti veliki uspeh, jer je priča koju ona donosi, priča o velikim snovima i željama „malog“ čoveka i fudbalskog entuzijaste, globalna i bliska svakome.

Zahvalio bih se Lazi Ristovskom i producentskoj kući Zillion film što su Telekom Srbija prepoznali kao trenutno vodećeg producenta u regionu i verujem da će gledaoci uživati u seriji koju ćemo im uskoro predstaviti”, izjavio je koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić. 

Scenario serije potpisuje Miloš Radović, dok će rediteljskom palicom dirigovati Dejan Zečević. Lazar Ristovski tumači glavnog junaka izuzetne energije koji formira fudbalski tim i potpuno neočekivano, na opšte iznenađenje svih stiže do finala Kupa Srbije. 

„Serija je nastala na osnovu nepotvrđene biografije zvezdarskog Maradone, čuvenog Ingeta. Nesrećan zbog neuspešne fudbalske karijere, naš Ika s velikim žarom uči svoje sinove da postanu vrhunski fudbaleri.

Pored napretka tima „Bulbulderac“, ispod fudbalskih motiva krije se i romantična saga o nadama, željama i idealima običnih, jednostavnih ljudi. Zahvaljujem se Telekomu Srbija i verujem da će, iako se producira dosta dobrih serija na našem području, ova serija doneti nešto što do sada na našim prostorima nije viđeno“, zaključio je Lazar Ristovski.

Serijski fudbalski klub „Bulbulderac“ smešten je u Zvezdarskoj šumi. Tamo se nalazi mali teren, kućica u kojoj svi članovi kluba žive zajedno i oronula kafana sa baštom, od čijeg prihoda svi žive. Ovo autentično  izolovano mesto u šumi glavno je poprište svih dešavanja u seriji, a većina scena biće snimljena upravo tu. 

Likove ove neobične priče, pored Lazara Ristovskog, igraće brojni poznati glumci među kojima su i Tanja Šojić, Milutin Mima Karadžić, Jelisaveta Orašanin, Nenad Okanović, Bojan Dimitrijević, Moma Pićuric, Milan Kolak i Aleksandar Filimonović.

Pored stalne glumačke postave, u različitim epizodama će se pojavljivati i zanimljivi gostujući likovi, koji će zajedničkim snagama dočarati urnebesnu komediju o malom klubu sa periferije Beograda u ambicioznom pohodu na vrh lestvice nacionalnog fudbala.