Kosa joj je vremenom postala zaštitni znak, razlog zbog koga je ona postala zaštitni znak Loreala i to je bila godinama.

Isto važi i za njeno lice, lepa Andie reklamirala je i kozmetičke proizvode ove kuće.

Pa, čak i kada nismo imali priliku da je viđamo u poznatim filmskim ostavrenjima, bilo nam je nekako drago da je vidimo bar na kratko - kada nas njen osmeh ozari u reklami.

Međutim, glumica svakako i dalje radi iako manje projekte, tv filmove i serije.

Zato imamo priliku da je vidimo kako na ulicama Los Anđelesa, tako i na svečanim red carpet dešavanjima, ali i u prvim redovima na revijama poznatih dizajnera.

Nedavno smo imali priliku da vidimo lepu Andie, tokom predstavljanja najnovije Dior kolekcije u Parizu.

Zatim, na crvenom tepihu u Los Anđelesu, gde je glumica na Dan žena primila i značajnu nagradu - Women Making History Award.

Ovih dana, paparaci su fotografisali Andie tokom njene standarne šoping rutine - nabvake namirnica i kućnih potrepština.

Na svakoj od ovih fotografija primetićete ponajviše lepotu njenog lica kada se osmehuje i njenu naravno, veličanstvenu kosu.

Tu je i odličan modni izbor, to ne sporimo. Međutim, bez ova dva atributa, Andie je praktično neprimetna.

Ali sa njima, godine joj ne mogu ništa!

Proslavila se kultnom ulogom u filmu "Četiri venčanja i saharana", u kome joj je partner bio Hugh Granat. Danas ni približno ne snima koliko je tih 90-ih, kada je bila na vrhuncu slave, ali čuvena američka glumica i dalje pleni prirodnom lepotom kojom smo bili oboreni i prvi put kada smo je videli na malim ekanima,što je bilo pre skoro čitave tri decenije.