Ovo su proizvodi koje svaka žena mora da ima, makar za ovakve situacije. Naravno, oni mogu da se koriste i svakodnevno, ne samo u hitnim situacijama.

Korak 1. Crna maska za lice:

Zahvaljujući svojim svojstvima, dubinski ćete očistiti lice od mitisera, a vaše lice će momentalno zasijati. Tako ćete najbrže pripremiti kožu za novo šminkanje.

Potrebno je da je držite na licu oko 30 minuta, kad se osuši skinite je prstima i umijte se. Može se koristiti 2-3 puta nedeljno za celo lice ili samo za T zonu. Celo pakovanje od 10 kesica košta samo 990 din, a može da se kupi OVDE ili poruči na broj 011/6 888 999.

Korak 2. Trake za izbeljivanje zuba 3D White

Kada ste sredili lice, vreme je da vaš osmeh zablista uz pomoć ovih brzih tračica. Zbog lepih belih zuba, celo lice će vam izgledati lepše.

Dovoljan je 1 tretman dnevno i u pakovanju dobijate 14 kesica, po specijalnoj ceni do kraja godine za samo 990 din. Možete poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Korak 3. Figaro za kosu.

Kada ste sredile lice, na red dolazi frizura. Kako da na brzinu napravite lepe lokne? Pomoću našeg figara koji ne oštećuje kosu zbog keramičkog dela za uvijanje napravićete super frizuru za nekoliko minuta i to potpuno same.

Ovde važi pravilo 10 sekundi za čvrste lokne i 5 sekundi za opuštenije lokne. 

Savršenu frizuru možete imati baš uvek, a platite samo jednom i to 1.490 din. Gde? OVDE ili pozivom na 011/6 888 999

Korak 4. Magnetne trepavice 

Mali trik za zavodljivi pogled. One se stavljaju neverovatno jednostavno: na krajevima imaju magnete i stavljaju se iznad i ispod vaših trepavica.

Nema maskare ni lepka, pa samim tim ni fleka od maskare. Kada ste se već našminkali, one su poslednji detalj koji će obezbediti da izgledate čarobno. Sada ste već apsolutno spremni i krećete u osvajanje. Ove trepavice možete koristiti mnogo puta za razliku od drugih. I to po fantastično niskoj ceni od samo 970 din. A gde se one mogu poručiti? OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.