Besperkorna frizura bez odlaska kod frizera: Četka za ispravljanje kose

Foto: Profimedia

14. 01. 2020.

Sada uvek možete imati besprekornu frizuru bez izlaska iz kuće i bez trošenja novca. U tome će vam pomoći specijalna ČETKA ZA ISPRAVLJANJE KOSE koja se neverovatno lako koristi.

Da li je ova četka bolja od PEGLE? Definitivno! 

    • Istovremeno raščešljava kosu i ravna je zahvaljujući zupcima od turmalina koji ne gori vašu kosu, ne oštećuje je i ne čini suvom i „uvelom“. 

    • Za razilku od pegle, njom ćete moći da doprete i do teško dostupnih delova (do temena, do zadnjeg dela glave). 

    • Nema rizika od opekotina, jer su vrhovi ugrejanih zubaca presvučeni gumom koja sprečava da se povredite, tako da na kompletno zagrejanu četku možete da spustite ruku dok ispravljate kosu.

A danas ovu fantastičnu četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 din!

Da li je ova četka bolja od FENA I OBIČNE ČETKE? Nego šta! 

    • Četkom i fenom morate bezbroj puta da prođete istim tragom. Iako ne izgleda uvek tako, taj „tretman“ je vrlo agresivan za kosu, čini da se jako brzo suši, puca i primorani ste da se češće šišate nego što želite. 

    • Njima je takođe komplikovano ispraviti samostalno određene delove kose za razliku od ispravljanja ovom specijalnom četkom.

Sada svoju četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 din!

Pogledajte u sledećem videu kako ispravlja potpuno kovrdžavu jaku kosu tipičnu za crnkinje:

<iframe width="100%" height="427px" src="https://www.youtube.com/embed/oqVnnKcL8i4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Četka za ispravljanje je idealna za sve tipove kose: za dugu, kratku, kosu kojoj malo fali da bude ravna i potpuno kovrdžavu kosu, ofarbanu i prirodne boje. Njena cena je kao cena za dva prosečna ispravljanja, a nju ćete moći da koristite još dugo, dugo.

Ne čekajte – poručite svoju četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 din!

 

 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin