Superstar TV zvezda novogodišnjeg programa

Foto: Promo

31. 12. 2019.

Praznici su doba godine kada je sve podređeno uživanju, porodica i prijatelji se okupljaju, a sve što je potrebno da upotpuni atmosferu je raznovrstan i bogat televizijski program.

Novogodišnja programska šema Superstar TV ispunjava ovu želju i nudi filmski program za svačiji ukus i veliki broj iznenađenja!

Svi obožavaoci Čvarkova, Torbice i Boškića uživaće uz praznično izdanje serije „Državni posao“ u kome će kancelarija arhivskog i žalbenog odeljenja proslaviti Novu godinu na sebi svojstven način.

Gledaoci će uživati i u prazničnom izdanju serije „Slatke muke“, a svi ljubitelji sedme umetnosti takođe imaju razloga za slavlje. Na programu su slavni klasici “Supermen“, “Doručak kod Tifanija”, “Sedmorica veličanstvenih“, dok je zabava za celu porodicu osigurana uz naslove poput “Mister Bin”, “Fantastične zveri i gde ih naći“ i “Mlađi referent”.

Ali to nije sve! Praznici uz Superstar TV omogućavaju vam da uživate i uz mega premijere filmskih hitova kao što su “Pobesneli Maks: Autoput besa“, “Betmen vs Supermen: zora pravednika” i planetarni hit “Odred otpisanih”.


Bonus video
KOMENTARI
POVEZANE VESTI
Inicijalizacija u toku...