Sa njom nema omaške kako god da ste građeni i koji god stil da preferirate. Pogledajte OVDE jedan od najnosivijih modela koji će učiniti da zablistate i u novogodišnjoj noći, a i u bilo kojoj drugoj prilici.

Ova crna haljina je do kolena, što je savršena dužina za svaki tip građe. Ona će istaći vaše kukove i samim tim vas učiniti još ženstvenijom i elegantnijom. Ima kratke rukave, a deo koji ide preko grudi je providna crna mrežica. Nije vulgarna, ali je dovoljno otvorena da vas čini zavodljivom i seksi i istakne grudi na primeren način.

Gde god da odlučite da proslavite Novu godinu, ona će svakako biti sjajan izbor! Pritom, moći ćete da je nosite ne samo tada, već i u brojnim drugim svečanijim i manje svečanim prilikama. A cena je takva da teško da ćete uspeti bilo gde da nađete povoljniju – poručite OVDE za samo 1.490 din ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pozadi ima dugačak rajsfešlus koji je čini vrlo zanimljivom i koji s druge strane čini da zadnjica u njoj izgleda podignutije i samim tim zategnutije. Moći ćete da je kombinujete uz najrazličitije boje obuće i torbi, uz sve vrste nakita, frizura.

Pripremite se na vreme – poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.