STIGLA JE POTPUNO DRUGAČIJA NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA U BEOGRAD: Festival Coca-Cola x New Year’s District 2020. osvojio je srce građana

Adrija medija magazini u saradnji sa kompanijom Coca-Cola donose u Beograd drugačiji praznični festival New Year's District, koji je otvoren 10. decembra u Parku vojvode Vuka na Topličinom vencu. Svečanim paljenjem lampica i prskalica označen je početak festivalskog programa koji će trajati do 8. januara 2020. Festival su podržali Coca-Cola, Superstar TV, Opel, Orbit i Turistička organizacija Srbije.

Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović pozvala je sve građane da posete Coca-Cola x New Year's District: “Ovaj događaj prati svetske trendove u obeležavanju praznika. TOS svake godine beleži sve veći broj posetilaca. Sve veći broj inostranih turista imamo iz zemalja koji nisu ranije praktikovali da dolaze kod nas.”

Muzički program otvorio je St. Louis bend čiji je frontman muzičar Marko Louis. Fantastičnim nastupom bend je doveo atmosferu do usijanja i oduševio publiku. Provod je nastavljen uz zvukove gitare i saksofona po kojem je prepoznatljiv popularni trojac Nikola Demonja vs. Kole & Ćela.

POKRENUTA COCA-COLA MAŠINA DOBRIH DELA

Prava atrakcija na festivalu bilo je svečano otvaranje Coca-Cola mašine dobrih dela. Deda Mrazovi na motorima premijerno su pokrenuli magičnu mašinu i na festival doneli pravi praznični duh darivanja. I ove godine, Deda Mrazovi na motorima nose novogodišnje paketiće deci i mladima ometenim u razvoju. Coca-Cola mašina dobrih dela privukla je pažnju, a najviše je oduševila roditelje i mališane koji su imali priliku da pokrenu mašinu i naprave divne fotografije.

COCA-COLA MAŠINA DOBRIH DELA

Predstavnica kompanije Coca-Cola Julija Žigić istakla je da Nova godina za ovu kompaniju ima poseban značaj. "Ovde smo da predstavimo Coca-Cola mašinu dobrih dela i pomognemo deci sa posebnim potrebama. Celu akciju organizujemo sa Deda Mrazovima motociklistima.”

U TANDEMU Deda Mraz i Nada Macanković

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je kako festival New Year's District ima zanimljiv sadržaj i da će i sam ovde dolaziti kako bi uživao.

“Zahvaljujem kompaniji “Adrija Medija” za ovu manifestaciju i osmišljen program. U prvih devet meseci imamo za 10 odsto više noćenja i za 13 odsto više stranaca u Beogradu. Prošle godine zaradili smo oko 800 miliona evra. Sve više turista je iz Kine, Rusije, Turske... Nama su potrebni ovakvi događaji da bi stranci dolazili.”

Umetnica TKV

Posetioci su imali priliku da se fotografišu na novogodišnjim selfie point klupama i tako sačuvaju uspomene. U sklopu festivala otvorene su i kućice sa bogatom gastronomskom ponudom koju su doneli restoran Lorenzo & Kakalamba, Ima Sushi, Burger House, a vinarija Vinore ponudila je ekskluzivna najkvalitetnija italijanska vina i proseka. Za još slađi ukus praznika postarao se Sapore, a svi posetioci uživali su u toplim i hladnim Fuzetea čajevima.

Tokom trajanja festivala svi posetioci moći će da uživaju u Burger House specijalitetima

SAPORE Vrhunski italijanski slatkiši u srcu Beograda

SELFIE POINT Mesto za dobre fotografije

FESTIVALSKE VIBRACIJE Gosti sa nezaobilaznim prskalicama

U PRAZNIČNOM ELEMENTU Novogodišnja atmosfera

Na otvaranju Coca-Cola x New Year's Districta prvi put u Srbiji premijerno je izložena i nova “Opel Corsa” Za svečano otvaranje festivala Opel je pripremio i igricu, pa će gosti imati priliku da testiraju pamćenje i moć zapažanja u “Opel Memory game” koja će ponovo na festivalu biti dostupna i 28. decembra.

NOVA OPEL CORSA Krasiće Park vojvode Vuka narednih mesec dana

U narednim danima festivala SuperstarTV prirediće pravu magiju. Zimski bioskop na otvorenom biće dostupan svim posetiocima 14, 21, 28. decembra i 4. januara od 16 do 18 časova. Udobno se smestite i uz toplu čokoladu i kokice uživajte u popularnim komedijama i družite se s poznatim glumcima.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i direktor Adria Media Magazina Nebojša Rosić

Danijela Dimitrovska

Miloš Nadaždin

Ena Jović

Ashok Murty

Marija Ratković

Otvaranju su prisustvovale i brojne poznate ličnosti, poput voditeljke Marije Kotevski i glumice Nade Macanković. 

Svakog dana, do 8. januara , na Coca-Cola x New Year’s Districtu očekuju vas provod uz razne muzičke izvođače, kao i dečiji program, druženje s Deda Mrazom i još mnogo novih iznenađenja.

Dalibor Vrtina

Miša Obradović

LORENZO&KAKALAMBA

Magazin ELLE 11. decembra otpočeo je divan praznični projekat darivanja u okviru festivala Coca-Cola x New Year’s District. Ova humanitarna akcija zasniva se na darivanju novogodišnjih paketića deci bez roditeljskog staranja, a u akciji #ellegift mogu učestvovati i svi građani. 

Ako i vi želite da obradujete mališane, potrebno je da donesete fabrički upakovan poklon sa deklaracijom ili etiketom i ostavite ga u nekoj od kućica koje se nalaze u okviru Coca - Cola x New Year's Districta. Poklon uvijte u ukrasni papir kako bi efekat iznenađenja postao još potpuniji. 

Na kraju akcije, pred Novu Godinu, redakcija magazina ELLE odneće paketiće deci bez roditeljskog staranja i tako usrećiti mališane.

Akciju #ellegift podržali su: Ashok Murty, TKV, Miloš Nadaždin, Miša Obradović, Marija Ratković, Nevena Ivanović, Dalibor Vrtina, Danijela Dimitrovska, Ena Jović i Vlada Savić.

 

Za muzički deo programa 11. decembra bio je zadužen DJ Brkati koji je vešto zagrejao atmosferu i podigao dobro raspoloženje. U njegovom nastupu možete uživati svake srede od 20:00 do 22:00.

Za DJ pultom svakog četvrtka od 20:00 do 22:00 časa čeka vas DJ Nicole D, a u petak 13. decembra ne propustite nastup DJ Igora (od 20:00 do 22:00).

U subotu i nedelju, 14. i 15. decembra mališane očekuje druženje sa klovnom Balondžijom od 11:00 do 12:00 časova i predstava mađioničara od 12:00 do 13:00 časova.

Kako zvuči zoološki vrt predstavio je kompozitor Kamij Sen-Sans u čuvenoj kompoziciji Karneval životinja. Ovu muziku odsvirala je i snimila Beogradska filharmonija na svom prvom disku klasične muzike za decu. Ivan Tasovac biće narator ove priče o fantastičnom životinjskom carstvu i njegovim ponekad smešnim, a ponekad opasnim ili čak strašnim članovima.

Dođite na Coca Cola x New Year's District na Topličin venac, u Park vojvode Vuka u subotu, 14. decembra, da slušamo muziku Beogradske filharmonije uz naratora Ivana Tasovca (od 11 do 12 časova).

Takođe, u nedelju mališane očekuje izvođenje hora Cvrkutići, Sr. Karlovci & Hor Dece sa festivala Fedemus, Dečiji hor RTS & Hor Beoblet, Hor Pikolo & Dečiji hor Rastko, kao i rock kids bend.

Očekujemo vas!

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...