Posle kultnih serija koje su obeležile čitavu jednu epohu, poput „Vrućeg vetra“, „Boljeg života“, „Tesne kože“, „Srećnih ljudi“, „Porodičnog blaga“, „Stižu dolari“, „Bele lađe“, Siniša Pavić na male ekrane uvodi novu porodičnu seriju „Junaci našeg doba“.     

Vrhunska ekipa, od autora do glumaca, nagoveštava seriju koju će publika želeti da odgleda u dahu, a maratonsko gledanje svih epizoda serije biće prava poslastica tokom prazničnih  decembarskih dana.

Putem aplikacije mts TV GO gledaoci će imati priliku da odgledaju sve epizode odjednom i na računaru, tabletu ili telefonu, uživajući uz plejadu naših poznatih glumaca među kojima su Igor Đorđević, Mina Lazarević, Branko Cvejić, Nenad Jezdić, Marija Vicković, Dejan Lutkić, Svetlana Bojković, Aleksandar Berček, Branislav Lečić, Mima Karadžić, Branimir Brstina, Milan Vasić, Stefan Buzurović i Vojin Ćetković.

Serija u režiji Mihaila Vukobratovića i Ivana Stefanovića prati život glavnog junaka, izvesnog Velimira Čičanovića, zvanog Čičko, nekada ljubimca devojaka koji se oženio na završnoj godini fakulteta, pa onda studirao još pet godina i u međuvremenu izgubio samopouzdanje. Čičko ne uživa veliki ugled kod svoje dece, a još manje kod supruge, promenio je tri stranke i u toj trećoj dogurao do funkcije držača kišobrana šefu stranke, zapao je u dugove i priključio se armiji gubitnika. Međutim, Čičko neočekivano dobija veliku šansu i ponudu da preuzme važan i odgovoran položaj u društvu. 

Da li će i kako, Čičko i njegova porodica biti spremni da podnesu njegovu novu funkciju i status u društvu ostaje da se vidi, a prvi koji će imati priliku da to saznaju su upravo korisnici mts TV-a.