Pozitivan stav

Naša sreća ne dolazi od drugih ili od okolnosti. Osećaj radosti i zadovoljstva su kombinacija više praksi koje moramo sami sprovoditi  svakodnevno a jedna  od njih je zahvalnost. 

Hrana

Zdrava ishrana može da bude fantastičan prostor za razvijanje kreativnosti. Na raspolaganju su vam najrazuličitije namirnice koje možete kombinovati i brzo i lako kreirati vaše zdrave obroke. Raznovrsno, 

šareno i zdravo!

Vežbe

Tokom radnog dana pravite kratke pauze na svakih pola sata i ustanite iz stolice kako biste pokrenuli cirkulaciju i osvežili ćelije gladne kiseonika. Uradite nekoliko vežbi laganog istezanja i osveženi se vratite poslu. 

Uvek ćete sebi učiniti uslugu ako u toku dana bar jednom dnevno pipijete šoljicu čaja. Neka ovo postane vaša zdrava navika.

Čajevi Good morning i Detox u svom većinskom udelu sadrže koren đumbira i list zelenog čaja. Poznato je da ove komponente sadrže izrazito jake antioksidanse i ostale sastojke koji pomažu telu u borbi protiv slobodnih radikala, ubrzavaju topljenje masnog tkiva, imaju izrazito protiv upalno dejstvo, zaštitno deluju na funkciju jetre i unutrašnjih organa.