Kendall Jenner je novo lice Reserved-a: CIAO KENDALL!

Foto: Press

09. 10. 2019.

Nakon kampanja sa Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah i Irina Shayk, poljski modni brend RESERVED ponovo poseže za zvezdama svojom najvećom dosadašnjom kampanjom. Kampanju jesen-zima 19/20 predstavlja Kendall Jenner - ikona savremene pop kulture, kraljica društvenih medija i top model.

Sa 116 miliona pratilaca na Instagramu, visinom od 180 cm i na čelnoj poziciji na Forbsovoj listi najbolje plaćenih modela, Kendall Jenner je nesumnjivo jedna od najvećih ličnosti u svetu mode danas.

U videu, u režiji Gordona Von Steinera, Kendall se pretvara u zvezde najslavnijih italijanskih filmova, otkrivajući prirodni glumački talenat dok pleše, zavodi i flertuje kamerom.

Ništa nije očigledno u ovom nadrealnom modnom filmu brenda RESERVED. Nalazimo se u baroknoj italijanskoj vili u kojoj Kendall Jenner sanjari i igra različite likove.

U jednoj sceni ona je italijanska aristokratkinja iz starih filmova, u drugoj luda retro devojka zaokupljena plesom; vidimo je kao mladu buntovnicu devedesetih i sirenu koja pliva u velikom akvarijumu.

I Kendall ima mnogo lica u ovoj kampanji, podsećajući na sofisticiranu Sophiu Loren u "Brak, italijanski stil", a u drugoj sceni na Natalie Portman u "Leonu".

Kolekcija brenda Reserved za jesen/zimu 2020. godine izvor je ekstremnih inspiracija, ona poziva na zabavu i slobodu ali i igranje mnogih uloga što ikona stila generacije Z koristi kako bi iskazala svoje fantazije i želje.

Gordon Von Steiner, scenarista, reditelj i koreograf filma "Ciao Kendall!" sarađivao je sa velikim modnim kućama od Prade do Guccija i bio je tvorac prethodnih RESERVED filmova #ILoveYouCindi i #IcanBoogie. Stilista Jacob K odgovoran je za Kendallin izgled u novoj kampanji. Jacob je radio sa Kendall i na njenoj italijanskoj naslovnici za „Vogue“, a sarađuje i sa mnogim međunarodnim časopisima, uključujući „Vogue Nipon“, „V“ i „Dazed“.

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...