Magazin Cosmopolitan ove godine prvi put organizuje prestižno takmičenje Cosmo Influencer Awards powered by Avon, gde u okviru svojih šest kategorija Beauty, Fashion, Travel, Food, Lifestyle i Insta man okuplja najzapaženije influensere današnjice koji svojim umećem dominiraju na društvenim mrežama. Tim povodom u prelepoj Merkadi, premium food courta Ada Malla održana je prva Cosmo Influencer radionica u okviru koje je žiri projekta koji čine Ena Jović, Dušan Petrović, Milica Savinšek, Teodora Bogdanović i Tijana Žunić podelio svoja iskustva zanimljivim primerima, dok nam se Marija Žeželj obratila direktno iz Njujorka. Posle prvog dela programa učesnici su uživali u specijalitetima koje su za njih pripremili restorani Merkade, a za osveženje tokom cele radionice bila je zadužena VODA VODA. Nakon toga, Jelena Ivanović, talent coach i vlasnica Model Scouting Officea, održala je predavanja na temu osnaživanja ličnih talenata i laganog pronalaska puta do uspeha. 

Svi učesnici radionice na poklon su dobili prelepe parfeme Maxima, koji su deo nove kolekcije mirisnih nota kompanije Avon.

Veliko proglašenje pobednika iz svih kategorija biće organizovano na glamuroznom događaju u oktobru, kada će stručni žiri odabrati i pobednika iz sedme kategorije Cosmo Influence Star. 

Održana je prva radionica u okviru projekta Cosmo Influencer Awards powered by Avon, koja je okupila mnoge poznate influensere, ali i nove mlade ljude koji hrabro koračaju na putu ka uspehu