Ove jeseni svi su na jednom mestu - zvezde „Državnog posla“, neponovljivi Boškić i Čvarkov, otkačene komšije iz serije „Vrata do vrata“, čije uloge tumače Maja Mandžuka i Zoran Cvijanović, kao i popularni mladi glumci serije „Državni službenik“ Milan Marić, Vaja Dujović i Nenad Okanović, zajedno sa fudbalerima Crvene Zvezde i Partizana. 

Ljubitelji filmskog i serijskog sadržaja pronaći će svoj kutak na nekom od FOX kanala, HBO kanala, ali i na Superstar TV-u. Posebnu poslasticu predstavljaju novi kanali – TDC, sa neodoljivim turskim serijama, DOX usmeren na zbirku zanimljivih dokumentarnih emisija i Klasik kao neiscrpni izvor legendarnih domaćih filmova. Za sportske fanove pripremljena je specijalna jesenja šema na čak pet Arena Sport i sedam Sportklub kanala. Kao moderan brend inspirisan svakodnevnim životom, Supernova je uvela savremenu uslugu „Supernova TV po tvom“ koja podrazumeva vraćanje programa do 72 časa unazad, gledanja televizije na mobilnim telefonima, kao i prenosnim uređajima bilo kada i bilo gde putem  Supernova aplikacije i „Video klub“ bazu sa velikim brojem hit filmova koji se na zahtev korisnika mogu gledati u bilo kom trenutku. 

Pridružite se talasu pozitivne energije i iskoristite fantastične promocije u okviru „Super sve paketa“, kojima po ceni od 1 dinar dobijate pristup Supernova sadržajima u trajanju od čak šest meseci. Super je trenutak da se udobno smestite u vaše fotelje i spremno dočekate duge hladne noći koje su pred nama. Ove jeseni „Svi su na Supernovi“, a vi?