"Niko ne mora da bude Tom Brejdi. Slučajno je meni zapalo da budem Tom Brejdi. Tebi je zapalo da budeš ti", savetuje slavni sportista i suprug jedne od najlepših žena sveta, brazilske manekenke Žizel Bundšen. Pročitajte zašto i kako je promenio način treninga, na koji način je odredio svoje prioritete posle 40-e i zahvaljujući čemu je svaku prepreku u životu uspeo da prevaziđe onako kako bi svako od nas voleo.

Za muške oči tu je Stef Kler Smit, instagram fenomen i riba i po! Pogledajte njene savete za snažniji pol.

Ako niste znali - proso je novi ovas! Umesto dosadašnjeg kaše da odstoji čitavu noć da bi bila jestiva, sada za neuporedivo kraće vreme dobijamo više nutrijenata. Pogledajte rubriku o ishrani u novom Men's Healthu da biste saznali najnovije tendencije u pripremanju brzih i moćnih obroka.

Tu su i pobednici u odelima: dva biznis-teškaša otkrivaju taktike kojima su dospeli do najviših poslovnih vrhova i planove za još izazovniju budućnost

Novi MH predstavlja Tarantinov kung-fu! Majk Mou, tip koji igra Brusa Lija u najnovijem ostvarenju kontroverznog reditelja, otkriva kako se pripremio za ovu ulogu. Zanimljivije je nego što očekujete...

Želite mišiće Tora i Akvamena odjednom? Rajan Taran, koji je dublirao Džejsonu Momoi i Krisu Hemsvortu, za Men's Health otkriva kako je iskovao telo od groma i vode.

Zanima vas kako se samo uz pomoć jednog rekvizita može isklesati estetski impresivno i funkcionalno telo? Lako. Uzmite medicinku. A onda uzmite novi MH da biste videli šta sa njom da radite.

Kad se pomene zdrava hrana, većina ljudi zamišlja lišće i korenje, mada u toj činiji slobodno može da se nađe i slanina.

Gospodari vatre! Vatrogasci su verovatno najbrojnije stanovništvo vlažnih snova amerikanki, ali ova ekipa sa prve linije specijalizovala se za košmare. Pročitajte reportažu o njima.

Biznis klasa: Da li je moguće provesti ceo dan u sakou a ne izgledati kao konobar? Tu je nekoliko saveta za lidersko ukrajanje klasike.

Teretana pod suncem! Kružni trening od devet vežbi sa minimalnom opremom tokom samo 15 minuta svakog dana izrezbariće vam telo za dve nedelje.

Novi Men's Health je 100% koristan i 300% zanimljiv!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/