Sensa Piazzetta sreće: Posetioci uživali u događaju koji je otkrio potpuno nove vidike!

Kada želite da učinite nešto za svoje sugrađane, najvažnije da imate podršku pravih prijatelja. I ove godine smo sa VODAVODA podelili srećne trenutke i osvežili dane svih učesnika Sensa Piazzette.

Posetioci su otkrili kolika je važnost tople vode za zdravlje čoveka i zašto treba uvek uz sebe da imamo VODAVODU na 27° C, baš onako kako prirodno izvire. Koliko voda prožima sve aspekte našeg života posetioci su mogli da osete i isprobavajući Nice Collagen proizvode, koji u kombinaciji sa vodom podmlađuju organizam i vraćaju mladalački polet.

Nije izostalo ni osveženje uz Fructus čajeve čije lekovite i ukusne biljke u zagrljaju sa vodom stvaraju napitak pun boja, ukusa i mirisa po kojima ćemo pamtiti ovaj vikend i leto.

Pharmanova suplementi i Cedralex proizvodi su nam vraćali energiju kako ni jednog trenutka ne bismo posustali u ovom jedinstvenom proslavljanju leta i pravih vrednosti.

A kako je bitno da budemo lepi i iznutra i spolja, nepregledan spektar boja i mirisa otkrila nam je Farmasi kozmetička kuća i podsetila da treba da volimo sebe i da sebi posvetimo vreme kako bi naš unutrašnji sjaj bio vidljiv svima.

Svi posetioci su uživali u Vulkan čitalačkom kutku i sjajnim naslovima.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...