Gala veče francusko-srpske privredne komore: 10 godina prijateljstva u akciji

Foto: Press

05. 06. 2019.

Povodom desetogodišnjice uspešnog poslovanja i srdačne saradnje sa svojim članovima, Francusko-srpska privredna komora organizuje svečano gala veče kome će prisustvovati preko 250 uglednih zvanica iz poslovnog sveta Srbije i Francuske. Gala veče će se održati 6. juna u Just & Lobby event centru u Beogradu i biće propraćena bogatim programom koji će veče učiniti posebnim i nezaboravnim.

Tokom cele večeri, na tomboli će se izvlačiti srećni dobitnici izuzetnih nagrada kao što su: vikend u Parizu, dva noćenja u luksuznom rizortu u Crnoj Gori uz turu brodom, jedrenje u Boki sa koktelom, noćenje u predsedničkom apartmanu prestižnog beogradskog hotela, i mnoge druge nagrade.

Posebno mesto u programu gala večeri zauzeće modna revija organizovana u saradnji sa Fakultetom primenjenih umetnosti i časopisom Elle, na kojoj će ovogodišnji diplomci Fakulteta primenjenih umetnosti predstaviti svoje modne kreacije.

U toku ovog svečanog događaja, biće uručene i dve Gran pri nagrade, jedna u oblasti inovacija, a druga u oblasti društveno-odgovornog poslovanja, a dodeliće se i priznanja dva start-upa koja su polaznici programa Startup akcelerator Francusko-srpske privredne komore. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...