Ova brzina omogućava neometano korišćenje interneta na više uređaja istovremeno, čak i u situacijama kada su korisnici vrlo zahtevni.

Ljubiteljima najboljih serija i filmova, ali i onima koji ne mogu bez prenosa utakmica omiljenih klubova na raspolaganju je najkompletnija ponuda televizijskog sadržaja sa više od 260 televizijskih i radio kanala među kojima i kanali sa najboljim domaćim i svetskim serijama SuperStar TV, Fox i HBO.

I dok žene uživaju u ljubavnim filmovima, muškarce od najbolje ponude sportskih kanala deli samo dozvola supruge da promene program.

Ili još jedan televizor, jer Supernova svim korisnicima paketa usluga omogućava gledanje programa na više uređaja.

Bake i deke koji ne menjajući svoje dobre navike žele da dugim razgovorima fiksnim telefonom održe kontakt među prijateljima i članovima porodice u Supernova paketima očekuje neograničen broj minuta ka svim mts korisnicima bez obzira da li su oni u mobilnoj ili fiksnoj mreži, kao i dodatnih 150 besplatnih minuta ka svim drugim fiksnim mrežama.

I dok različite generacije i svi članovi porodice imaju svoju omiljenu Supernova uslugu, nešto im je zajedničko – ušteda koju će ostvariti svi novi korisnici paketa usluga Supernova jer će tokom prvih šest meseci njihova pretplata iznositi 1 dinar mesečno.


Uštedu možete izračunati i sami, a odluku kako ćete taj novac upotrebiti moraćete da donesete sa ukućanima.