Ubrzajte proces topljenja celulita u jednom potezu

Foto: Shutterstock

23. 04. 2019.

Stiže nam lepo vreme, pa bi trebalo da se pozabavimo skidanjem masnih naslaga nakupljenih tokom zime. Kratke majice, suknjice, uske farmerice sve to zvuči primamljivo, no višak kilograma nam neće dozvoliti da se u njima osećamo lepo i privlačno.

Vreme je da se otarasimo viška kilograma koje smo “zaradili” tokom hladnih dana. U toj borbi ovo su saveznici koje vam mi preporučujemo:

Pokazalo se da su materijali koji izazivaju pojačano znojenje određenih zona zaista efikasni, a jedan od najefikasnijih je NEOTEX! Upravo od njega su napravljene savršene SUPER FIT bermude i pojas koji

    • su odlični za one koji žele da skinu salce sa stomaka, butina i zadnjice

    • ubrzavaju proces topljenja masnih naslaga

    • ubrzavaju topljenje upornog CELULITA

    • mogu da se nose ispod odeće, a bermude i same za sebe

    • mogu nositi i MUŠKARCI i ŽENE

I bermude i pojas se danas mogu kupiti po HIT CENI OVDE (bermude) od 950 rsd, OVDE (pojas) po ceni od 720 rsd ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Iako ćete se preznojiti u njima čak i ako nemate nikakvu fizičku aktivnost, preporučljivo je da i bermude i pojas nosite tokom neke fizičke aktivnosti. Ako ne vežbate, onda bar dok šetate ili dok, na primer, obavljate kućne poslove. Sasvim jed ovoljno nositi ih 3-4 sata dnevno.

I bermude i pojas se danas mogu kupiti po HIT CENI OVDE (bermude) od 950 rsd, OVDE (pojas) po ceni od 720 rsd ili pozivom na broj 011/6 888 999.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete OVDE


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...