ostoji inovativna formula, koja će vam pružiti preplanuo ten, bez, ili sa vrlo malo sunčanja.

Trik je u formuli koja sadrži prirodne pigmente i jedinstven spoj vitamina, minerala, antioksidanata, aminokiselina i ekstrakte biljaka koje unapređuju zdravlje vaše kože i čine vašu kožu neverovatno blistavom i besprekorno potamnelom. Dr Viton Bronzan pomaže da postignete predivan zlatno – bronzani ten bez sunčanja.

On potamnjuje i poboljšava ten, i pomaže da se dugo održi. Optimalni rezultati sa minimalnim izlaganjem suncu i 3 puta brže do neodoljivog, intenzivnog i prirodnog tena. Dobićete ravnomeran i blistav ten, bez nepoželjnih neizjednačenih linija, promena boje i tamnih fleka. Sprečava prerano starenje kože uzrokovano oksidativnim stresom i podstiče stvaranje kolagena i formiranje (ceramide) seramida i masnih kiselina.

Napredna nutritivna formula Bronzan pomaže vam da postignete prirodan, intenzivan i neodoljiv zlatno – bronzani ten, pri čemu omogućava ovo prijatno iskustvo sa ili bez izlaganja sunčevoj svetlosti u bilo kojem periodu godine. L-tirozin je aminokiselina koja podstiče stvaranje melanina u telu bez izlaganja suncu. Melanin je pigment koji se nalazi u čovekovoj kosi, očima i koži, i daje im njihovu boju što znači da je odgovoran za potamnjivanje kože.

Kompleks prirodnih pigmenata (beta karoten, likopen i zeaksantin), ekstrakt kurkume i bakar intenzivno potamnjuju kožu, dajući joj prirodan, taman ten i zdrav, blistav izgled. Selen, vitamin C i beta karoten su snažni antioksidanti koji štite kožu od oksidativnog stresa i drugih štetnih efekata uzrokovanih sunčevim zracima. Vitamin B3 je odgovoran za povećanje proizvodnje seramida, koji zajedno sa masnim kiselinama gradi ključne komponente u spoljnom, zaštitnom sloju kože koji je zadužen za održavanje njene vlažnost.

Cena preparata 1350 rsd za 30 kapsulaOVDEga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.