Glavna tajna uspešnih i zadovoljnih žena: Martovski broj magazina Lepa & Srećna otkriva vaš novi izvor energije!

foto: Promo

21. 02. 2019.

Da li ste kupili novi broj Lepe i srećne?

Da li ste se zapitali šta vas čini uspešnim, srećnim i zadovoljnim?

Zorana Filipović, specijaliste medicinske psihologije i porodični psihoterapeut, u novom broju našeg magazina daje vrlo jednostavne odgovore.

Da samo jedna uloga može nekog vinuti među zvezde, pokazuje i primer Emilia Clark, koja se našla na naslovnoj strani martovskog broja magazina Lepa & Srećna.

Ova glumica postala je popularna širom sveta kao princeza Deneris u seriji Igra prestola. Sada se nestrpljivo čeka april i početak osme sezone

Talentovani mladi glumac Petar Benčina, zvezda serija Pogrešan čovek i Žigosani u reketu, priča o životu iza kamera, o tome kako doživljava popularnost i u čemu je tajna uspešnog braka. 

Da li ste se zapitali šta vas čini uspešnim, srećnim i zadovoljnim?

Zorana Filipović, specijaliste medicinske psihologije i porodični psihoterapeut, u novom broju našeg magazina daje vrlo jednostavne odgovore: "Nađite vremena za sebe, jer danas nam upravo to najviše nedostaje. Iskoristite ga da pobegnete od dnevne rutine u sitna zadovoljstva, za koja znate da vam prijaju."

U novom broju magazina Lepa & Srećna glumica Tatjana Pujin otkriva tajnu svog mladalaćkog izgleda i vedrog duha.

U dodataku Living potražite inspiraciju za opremanje enterijera i dekoraciju, u romantičnom Boho stilu.

Za kraj, zabavite se uz naš psiho-test koji će vam pokazati šta vas usrečuje i koliko toga iz svoje svakonevice možete prihvatiti kao radosnu okolnost!

Pogledajte u nastavku teaser novog broja:

<div style="position:relative; padding-bottom:56.25%; height:0;"> <iframe src="https://www.adriamedia.tv/embed_player.php?media_id=110855" width=464 height=261 scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; background-color:#000; position:absolute; top:0; left:0; width:0px; min-width:100%; height:1px; min-height:100%;" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> </div>


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...