U novom Men's Healthu čeka vas dodatak borilački klub: majstori kik-boksa, MMA, klasičnog boksa i kendoa pustili su nas na svoje treninge i otkrili tajne nepobedivosti.

Uz pomoć čula koje najdirektnije beleži i poziva sećanja moguće je proputovati čitav svet bez ijedne avionske karte. Novi MH donosi vam još jedan dodatak - Miris avanture, u kom možete pronaći 25 najboljih parfema za 2019.

Otkrivamo i formulu dominacije: nije stvar u tome koliko znate, već u tome da ono što znate učinite najvažnijom naukom, ma koliko to drugi smatrali blefom.

Tu je desant na mamurluk.

Praznici su počeli svoj mahniti juriš na jetru i ostale organe, zbog čega je pred vama jelovnik koji će preokrenuti situaciju na bojnom polju.

Januarski broj Men's Healtha nudi vam i test nakon kojeg ćete bez komplikovanih laboratorija i instrumenata, uz samo šest fizičkih provera, otkriti koliko je zaista staro vaše telo.

Pred čitaocima su i mnogi drugi 100 % korisni saveti koji život muškarca ćine kvalitetnijim:

Kako da sačuvate najpametniji organ?

Većina zdravstvenih problema proizilazi iz nepoštovanja jetre - naučite kako da joj pomognete u teškim trenucima. 

Popustite omču!

Dobra vest za one koji treba da ostave utisak na poslu: statistika je pokazala da majica donosi brže napredovanje nego kravata .

Imamo i pobednika!

Nakon četiri meseca MH izazova, takmičenja za potpunu telesnu transformaciju, četiri takmičara pokazuju postignute rezultate.

Nova godina može da počne borbeno uz novi Men's Health!