Čarobni bazar magazina Lepa&Srećna

Deo redakcije magazina Lepa i srećna

17. 12. 2018.

Savršeno okićene drvene kućice iz kojih se širio opojan miris pečenog kestenja, voćnih čajeva, kuvanog vina i rakije okupilo je veliki broj građana ovog vikenda, na druženju koje je za svoje čitaoce, partnere i prijatelje organizovao omiljeni ženski magazin Lepa & Srećna.

Na platou iza jednog od najlepših zdanja u Beogradu, zgrade Geozavoda, u subotu je organizovano uživanje u zimskim čarolijama i prazničnom duhu na Čarobnom bazaru magazina Lepa&Srećna. Mame, tate, bake i deke dovele su svoje mališane kako bi se družili sa Deda Mrazom, mađioničarima i uživali u novogodišnjim paketićima koje je za sve najmlađe posetioce pripremio Štark.

Pored sadržaja za decu, i stariji posetioci ovog događaja imali su priliku da uz pomoć točka sreće, uz degustaciju različitih ukusa omiljenog slatkog krema Linolada, dobiju i jedan od prelepih poklona kao što su majica, slagalica za decu ili kutija za keks.

Druženje sa Deda Mrazom

Urednica magazina Žaklina Milenković i deo redakcije Lepa & Srećna

Dečak je osvojio nagradnu na standu Linolade i Podravke

Posebno dekorisanu oazu, specijalno za ovu priliku, pripremili su brendovi Mer i Somat koji su svim posetiocima obezbedili svoje proizvode, kao i sjajan kuvar koji je savršen pomoćnik svakoj savremenoj domaćici.

Mer i Somat pokloni čekaju posetioce

Jedinstveno okićena Mer i Somat kućica

Kako je već poznato da je dekoracija doma omiljeni hobi većine žena današnjice, u kućici brenda Emmezeta svi posetioci Čarobnog bazara mogli su da pronađu inspiraciju kako da uz pomoć njihovog novogodišnjeg asortimana ukrase svoj dom.

Savršena Emmezeta novogodišnja dekoracija njihove kucice privukla je veliki broj ljudi

Ovakvo druženje ne bi bilo potpuno da na njemu nije bilo i preukusnih, jedinstvenih Ferdinand knedli koje su u svom unikatnom kamionu fascinirale sve prisutne.

Uživanje u jedinstvenim Ferdinand knedlama

Pored toga što je ulepšao vikend svim posetiocima Čarobnog bazara, magazin Lepa&Srećna omogućio im je i da budu humani i u svojoj kućici izlozio novogodišnje čestitke solidarnosti. Deca sa smetnjama u razvoju iz Doma za decu i mlade iz Sremčice ručno su unikatno oslikali novogodišnje čestitke, čijom kupovinom se doniraju sredstva za njihov kvalitetniji razvoj i edukaciju.

Okupljeni učestvuju u nagradnoj igri Linolade i Podravke

Marketing tim Adria Media Magazina sa Deda Mrazom na standu magazina Lepa & Srecna

Krupne pahulje snega koje su tokom dana zavile ceo krajolik u belo, dale su posebnu draž ovom događaju i pomogle u želji da svi zajedno oživimo prazničnu čaroliju i da sa nestrpljenjem čekamo sledeću godinu i novi Čarobni bazar magazina Lepa & Srećna.

Direktorka advertajzinga AMM Ivana Stefanović sa ćerkom

Novogodišnja čestitka solidarnosti koje su pravili u Domu za decu i mlade iz Sremčice

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...