Rapsodija ukusa, najsvežije organske namirnice, najnovija tehnologija, kao i mnogo strasti, truda i posvećenosti je uloženo u sladoledeSeven Heaven, čiji spoj kvaliteta i nedoljivog ukusa će vas odvesti na sedmo nebo.

Seven Heaven sladoledi su premium kvaliteta, izrađeni od 100% organskog voća, bazirani na prirodnoj bazi, bez biljnih ( hidrogenizovanih i rafinisanih ) masti, veštačkih aroma i emulgatora.

Tradicionalna receptura koja dolazi iz Gelata ( Italije ) je zaslužna za nastajanje ovih magičnih remek-dela, a pažljiva selekcija sirovina i upotreba najsavremenije Carpigiani tehnologije se koriste pri izradi.

Seven Heaven sladoledi u svojoj ponudi za vas imaju preko 10 fenomenalnih ukusa: kokos, pomorandža, mango, limun, crna čokolada, lešnik, pistaći, malina, limun, jagoda, kakao, višnja, limeta-nana...

Ova zdrava i najkvalitetnija poslastica vam je na dohvat ruke, OVDE, ili pozivom na broj telefona 066/66 00 330 stiže BESPLATNO na vašu kućnu adresu.

Sladoled od najkvalitetnijeg kakaa je bez šećera (sugar free), kao i limun, čiji egzotični i osvežavajući ukus osvaja pri prvom zalogaju. Ukoliko izbegavate da unosite šečer u svoj organizam, ovi predlozi su pravi izbor za vas!

Pužite sebi, ili najdražima pravo uživanje, probudite sva svoja čula, OVDE poručite svoj Seven Heaven sladoled i obradujte dušu i telo.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/