Intenzivni kremasti serum za savršenu kožu, koji dejstvuje na vašoj koži i danju i noću, obogaćen je jedinstvenom komponentom Epidermist, koja primetno smanjuje bore i sužava pore, što čini vašu kožu glatkom i svilenkastom. Zahvaljujući specijalnoj lamelastoj strukturi, krema prodire duboko u unutrašnje slojeve kože i pomaže da koža izgleda lepše, iz dana u dan. Polisaharid gume akacije pruža trenutno zatezanje. Kremasti serum „zaključava“ vlagu unutar ćelija kože i tako obezbeđuje dugotrajni hidrirajući efekat. Odlično funkcioniše kao osnova za šminku. 

Dokazano dejstvo: Smanjuje pore za 21% na vidljivoj površini, izglađuje bore za 14%, čini kožu 31% mekšom, smanjuje osetljivost kože za 37%, podstiče obnavljanje ćelija za 31%, čini kožu glađom, smanjujući neravnine za 19%, čini kožu sjajnom – primećeno kod 64% ispitanika ( potvrđeno u BASF, Francuska i potvrđeno u Cedefu, Francuska ).

Serum možete poručiti OVDE, po ceni od 1.120 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danom. 

Inovativni proizvod visokih performansi za toniranje kože lica jeste tonik Perfect skin. Aktivne komponente Еpidermist i Biophytex obezbeđuju izraženi višestruki efekat, vidljivo smanjujući pore i čineći kožu bolje hidriranom, glatkom i sjajnom.

Losion ima dve upotrebe:

1. Za toniranje kože i smanjivanje pora: nanesite malo Micelarne vode za skidanje šminke na tupfer vate, nežno je umasirajte u kožu lica, vrata i dekoltea.

2. Za sjajan ton kože lica: stavite malo tonika u posudu za led, zamrznite i obrišite lice kockicom leda ujutru i uveče.

Tonik možete poručiti OVDE , po ceni od 730 rsd , ili pozivom na broj telefona
011/4420-502 radnim danima.
* Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.