Najmoćniji regerativni serum - Dr. Viton SWISS APPLE Stem Cell smanjuje bore tako što stimuliše proizvodnju kolagena i stimuliše sintezu elastina za dobijanje mladalačkog izgleda. Ovaj prirodan regenerativni serum održava mladalački sjaj, energiju i izgled vaše kože.

Matične ćelije retke švajcarske jabuke su glavna tajna ovog seruma, bogate epigenetskim faktorima i metabolitima koji produžavaju život čovekovih ćelija kože. Kombinacija proteina, fitonutritienata i bioaktivnih sastojaka ubrzava ćelijsku proizvodnju i štiti Vašu kožu od spoljašnjih i UV zračenja; pomaže ćelijama kože u održavanju njihovog kapaciteta za izgradnju novog tkiva bez toksičnih i opasnih materija. Prirodan serum koji je savršen dodatak vašoj dnevnoj rutini podmlađivanja za negu vaše kože.

Foto: Promo

Dr.Viton – Swiss Apple Stem Cell regenerativni serum za lice obogaćen je organskom Hijaluronskom kiselinom koja čini kožu neodoljivo mekom; Vitamin E koji je jedan od najmoćnijih antioksidanata poznat kao „vitamin lepote“; Organska Aloe Vera koja je dobro poznata po svom umirujućem delovanju na kožu, a poboljšava i prirodno obnavljanje ćelija, poboljšava teksturu i elastičnost, tako što je koža čvršća, elastična i prozračna; Retinol (prirodno dobijen iz vitamina A) koji pomaže smanjenju pojave finih linija i dubokih bora; divlji Zeleni čaj koji je odličan za hidrataciju kože.

OVDE možete poručiti serum, po ceni od 1800 rsd, ( dostava je besplatna ) , ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.