Lik sa naslovne strane je TV avanturista i pustolov Andrej Maričić, koji otkriva svoje taktike za boravak u divljini. Specijalni dodaci u oktobarskom broju ovog časopisa su fitnes laboratorija koja sadrži 53 nove vežbe, kao i jesenji modni vodič sa 47 korisnih predloga za ovu sezonu.

"Ništa ne može da zameni onaj osećaj kad u nečemu uspeš isključivo zahvaljujući sebi, svojoj volji, upornosti i tvrdoglavosti", kaže za novi MH autor i voditelj Andrej Maričić. Ekipa Men's Healtha provela je sa njim jedan dan u Carskoj bari kako bi saznala na koji način se priprema za svoje pustolovine.

Koristeći najnovija naučna dostignuća, MH tim je napravio specijalni MA40 program za mišiće posle četrdesete. Tu vas očekuje i specijal u kom su jedan bokser, jedan glumac, jedan džudista, jedan hipster i jedna amazonka napravili vežbe koje će od vašeg treninga načiniti akcioni filmski hit.

Pred čitaocima je i bildovanje etičke vertikale: koliko dobrota ima vitamina i zbog čega je esencijalna za zdravlje, blagostanje i dugovečnost? Men's Health ima odgovor.

Rad od kuće može da bude banja ili pakao, najčešće je i jedno i drugo, ali uz određene veštine bolji je od svakog ofisa.

U oktobarskom izdanju ovog muškog magazina imate priliku da pronađete i priručnik za frilensere. 

Oktobarski MH, na sebi svojstven način obradio je još nekoliko zanimljivih tema, među kojima je i odgovor na pitanje kako sasvim običan muškarac uz nekoliko trikova može da učini da ga rođena deca smatraju božanstvom najluđe zabave? 

Jedan od najatraktivnijih tekstova u novom MH odnosi se na odmazdu gastro-odmetnika: sedam ronina svetske kuhinje odbilo je da služi prehrambenim korporacijama i napravilo novi zdraviji i jeftiniji sistem.

Oktobarski broj novog Men's Healtha ima još jednu naslovnu stranu!

Kada okrenete novinu, pred vama je jesenji modni vodič, sa 47 korisnih predloga i saveta.


Jesen može da počne uz novi Men's Health!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/