Opušteno društvo uživalo je u sjajnom ambijentu uz dobru muziku za koju je bio zadužen DJ Andrija Erić. Događaju su prisustvovali i brojni poznati poput Dejana Tomaševića, Nataše Kovačević, Aleksandra Kukolja, Marije Srećković Savić, kao i Lazara Sakana, koji se nalazi na naslovnici majskog Men’s Health-a.

Urbani i opušteni ambijent Cetinjske i Marsh Open Space-a bili su savršeno mesto za Men’s Health Grill Day. Gosti su uživali u stonom fudbalu koji je podstakao pomalo takmičarski duh u društvu. Svaka partija glasno se proslavljala i zahtevala revanš. Men’s Health je ovakvim popodnevom omogućio svojim gostima savršen kraj radnog dana i još jednom pokazao da dobra atmosfera, sjajna muzika i prijatna energija predstavljaju obavezan sastojak svakog MH događaja.

Gosti su opušteno uživali u različitim vrstama mesa za koji se pobrinuo Holy Smokes, a za priloge i različite dodatke je bio zadužen Dijamant. Uz ukusne roštiljske kobasice Zlatiborca gosti su mogli da uživaju u nezaobilaznom piću za ovakav tip događaja, a koji su obezbedile Apatinska pivara, Carlsberg Srbija i Heineken Srbija kao donatori piva, i kao članice Udruženja pivara Srbije. Njihovom zaslugom, svaki gost je imao priliku da bude zvezda naslovnice Men’s Health i dobije fotku svoje naslovnice na licu mesta. Žiri koji su činili Stefan Tošović glavni urednik MH Rebeka Božović izvršna menadžerka UPS proglasili su za Miss Grill Day Unu Nikolić, a za Mistera Rajka Olića. Nakon toga, ljubitelji kofeina su uživali u Bloom kafi, a za osveženje se pobrinula Jana. 

Inače, ceo događaj perfektno je bio začinjen Vegetom i Vegeta Maestro začinima koji su odličan izbor u pripremi mesa za roštilj, a gosti koji su bili spretni u simpastičnoj aktivaciji ubacivanja povrća u Podravka šerpu, dobili su i simpatične nagrade. 

Svi posetioci su imali prilike da vide na jednom mestu različite modele popularnih “starki” koji su nezaobilazni deo svakog “outfita”, uz zanimljivu postavku koju je MH organizovao sa Converse-om.

Na kraju događaja svi prisutni su dobili na poklon Idea ceger koji nas podseća da je kuvanje najlepše kad kuvamo ono što vole oni koje volimo. 

Žurka se završila tako što svi jedva čekaju sledeće MH druženje!

Men's Health, najprodavaniji muški magazin u Srbiji, ponovo je organizovao MH Grill Day, sa ciljem da okupi prijatelje i saradnike brenda.