Ubrzan način života, stres, i nepravilna ishrana utiču na kvalitet naše kose. Sve više ljudi danas pati od preranog gubljenja vlasi, svraba, peruti, suve kose, bey obira na godine. Najbolja nega je prirodnim putem, tačnije preparatima sa biljnim sastojcima. Neka vaša kosa opet bude bez uporne peruti, sjajna i gusta! 

Losion za kosu je za sve tipove kose, pomoći će vam u borbi protiv peruti i opadanja kose, a ujedno će i ojačati koren i stimulisati rast. Losion je izrađen na bazi biljnih ekstrakata, koji sprečavaju opadanje i mašćenje kose i otklanjaju svrab i perut.

Losion pospešuje perifernu cirkulaciju krvi, tonizira i osvežava kožu vlasišta i daje vlasima čvrstinu, elastičnost i stimuliše rast. Koristi se svakodnevno za negu i zaštitu kose. Kada se utrlja u koren kose, posle 10 minuta osušiti kosu.

Ne morate je prati. Redovnom primenom losiona kosa postaje bujnija i lepša i omogućava lakše oblikovanje frizure. Menja 20 ampula. OVDE ga možete poručiti, po ceni od 690 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. 

Foto: Promo

Biljni šampon se koristi protiv peruti i opadanja kose, za jačanje korena, stimulaciju rasta, volumen i sjaj.

Odabrana kombinacija pantenola i biljnih ekstrakata u šamponu sprečavaju stvaranje svraba, mašćenje kose, perut i njeno opadanje, tonizira, jača kosu, stimuliše rast kose, daje joj volumen i sjaj. Idealan je za osetljivu kožu dece i odraslih. Radi efikasnijeg dejstva šampon se upotrebljava u kombinaciji sa Bio-Teo Losionom za kosu. Šampon možete poručiti OVDE, po ceni od 300 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. 

Još fenomenalnih prirodnih preparata, po odličnim cenama, možete pogledati OVDE. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/