Novi MH je moćan onoliko koliko i njegov lik sa naslovne strane - holivudski snagator Kris Hemsvort. Pogledajte njegov zverski trening kojim se spremio za ulogu boga groma. Uz to, tu je i praznična strategija, tačnije, uputstvo kako da uživate u januaru bez samonuništavanja.

Saznajte i tri nova načina za pripremu popularnog kebaba, kao i trik kojim ćete od tradicionalne karbonare napraviti zanimljiv ručak.

Prvi Men's Health u 2108. godini donosi vam i odgovor na pitanje šta su to fetiši stila, kao i preporuku opreme za urbani avanturizam. Posebna pažnja okrenuta je ka seksu i reportažama koje otkrivaju šta se dešava u telu i glavi žene dok doživljava ekstazu strasti i kako to kasnije utiče na njeno psihofizičko stanje i životne stavove.

Da januarski MH opravdava epitet magazina za snažan početak godine utemeljeno je u činjenicama da se na njegovim stranama nalazi i kodeks ponašanja u teretani,  trening kojim ćete doći do snage kakvu imaju ragbisti - tenkovi sa loptom, kao i objašnjenje, iz prve ruke, kako da naučite da izvedete salto.

Sve je to začinjeno psrtohvatom psihologije, zbog čega vam predlažemo da obratite pažnju na tekst o rivalitetu i tome do koje mere osećaj suparništva podstiče rad na sebi, a od koje se tačke pretvara u patološko stanje.

Ovim januarskim izdanjem, redakcija magazina Men's Health  želi vam snažan početak nove godine, uz verovanje da ćemo tokom 2018. biti još temeljniji i uspešniji na putu do toga da vam život učinimo kvalitetnijim.