Trenažer za trbušnjake Six Pack – čudotvorni izum koji je mnogima pomogao da dovedu svoju figuru u perfektnu formu, a među njima su i mnogi poznati glumci i pevači. Funkcioniše na principu  elektro stimulacije mišića koja je klinički dokazana kao efektna.

On vam može pomoći da izgubite višak kilograma, zategnete mišiće i opustite se dok vas masira. Izuzetno je lak za korišćenje, prijatan za nošenje i ultraefikasan! Ima 15 nivoa stimulacije, jedan tretman traje 23 minuta i to je sasvim dovoljno za jedan dan.

Danas gaOVDEili pozivom na broj 011/6 888 999  možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 2490 din!


Shake Weight teg – Ovaj revolucionarni teg je pomogao hiljadama žena da postignu i održe definiciju ruku! Sasvim je lagan, jer radi na principu dinamičke inercije – brzo ga pomerate i on tako stvara mini vibracije koje ustvari pomažu oblikovanju ruku.

Potpuno je drugačiji u odnosu na sve što postoji na našem tržištu! Anatomski je dizajniran tako da vežbanje sa njim postaje pravo zadovoljstvo. Možete ga poručiti OVDE ili na broj 011/6 888 999 po SNIŽENOJ CENI od 1690 din!

Ne čekajte previše, jer su količine ograničene!

Požurite – pozovite na broj 011/6 888 999 i poručite odmah ove fantastične spravice koje će vam pomoći da odlično izgledate!