Ne tako davno, momci su imali običaj da iseku neku od strana svog omiljenog magazina i zalepe je ili zakače na vidljivo mesto. U skorašnje vreme, pojavili su se motivacioni posteri u elektronskoj formi, koji se posredstvom mesendžera i društvenih mreža šire poput lavine, sa istim ciljem kao i nekadašnji isečci iz novina - da inspirišu momke na boljitak i napredak.

Neki od tih isečaka, kao i mnogi od spomenutih motivacionih postera, neretko su bivali mali znak pažnje koje su devojke poklanjale svojim momcima, motivišući ih i inspirišući ih na akciju. Uostalom, u tu svrhu se poklanjaju i knjige. S obzirom na to da je život kratak da bismo u njemu imali priveligiju da srećemo i razgovaramo isključivo sa pametnim ljudima, važno je da čitamo knjige i na taj način se družimo sa pametnima. 

Svojevrsna kombinacija isečaka iz novina, motivacionih postera i "pametnih" knjiga jeste najveći muški magazin na svetu Men s Health. Svojevrsni bukvar zdravog načina života i štivo koje se gradi oko krilatice 100% korisno, zbog toga može biti idealan poklon za vašeg momka.

Decembarski broj ovog časopisa pobeđuje sve strahove koji su neizostavni deo muškog kosmosa. Devojka poštuje onog momka za kog stiču utisak da može da prevaziđe svaki problem. A biti spreman za suočavanje sa poteškoćama je nešto što se uči. Put tog učenja može biti MH magazin, zbog čega je on naš predlog za darivanje, kao svojevrsno zagrevanje pred poklanjanje novogodišnjih iznenađenja.

Obradujte vašeg momka ovim štivom i ne dozvolite mu da ga demorališe "nagruvani" Ryan Reynolds sa naslovne strane. Naprotiv, ovaj glumac govori o tome da je kreativnost neretko važnija od muskulature. Novi MH podstiče na kreativnost i to je ono što treba da bude važno vama i vašem momku.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/