Modne kombinacije koje su oličenje sofisticiranog stila, ne moraju da koštaju puno novca, niti potraga za njima treba da bude mučna i duga. Postoje veoma kvalitetne stvari, u kojima ne možete biti neprimećene, a po veoma su pristupačnim cenama i odmah mogu biti vaše!

Elegantna haljina od muslina na preklop sa volanima je haljina koja je izuzetno udobna i komforna!

Muslin je sinonim za eleganciju, a preklop preko grudi i pojas oko struka omogućavaju fantastično prilagođavanje svakom obliku tela. Haljina je odlična za kombinovanje uz ravnu obuću za dnevne šetnje, ili neformalne prilike, a uz visoke potpetice, zablistaćete u nekoj svečanoj prilici. Haljina je dostupna u nekoliko boja, OVDE je možete poručiti po ceni od 3390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Crvena boja je uvek u trendu!

Elegantna haljina sa topom od muslina odiše sofisticiranošću. Kombinacija materijala, udobni poliester visokog kvaliteta za osnovu i top sa otvorenim rukavima od nežnog i lepršavog muslina, obećava vrhunski osećaj u sopstvenoj koži.

Klasičnog kroja dužine iznad kolena, koji prati liniju tela, odlično pristaje svakom obliku tela. Top od muslina sa otvorenim rukavima sa širokim manžetnama, koji neobavezno pada preko gornjeg dela tela, daje posebnost celokupnom izgledu. Njena cena je 3990 rsd, a OVDE može bit ivaša, ili pozivom na broj 011/4420-502. 

Više volite suknje?

Midi suknje su bezvremenske! Midi suknja od veoma aktuelnog tila je  fantastičnog kvaliteta, u modernim bojama – marun (trula višnja) i maslinasto zelena. Oplemenjena je zlatnim ornamentima u obliku cveta po prednjem delu. Model je srednje dužine i blagog „A“ kroja izuzetne udobnosti, potpomognute pojasom od širokog lastiša. Veoma je prijatna za nošenje, zahvaljujući laganom tilu koji diskretno prati svaki vaš pokret, bez ikakvih opterećenja. OVDE možete da poručite suknju, po ceni od 2790 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Duge suknje su veoma aktuelne ove sezone! Duga plisirana suknja od tila sa čipkom je vrlo efektna i trendi. Plisirani til sa širokom čipkom na obodu daje joj sofisticiranu notu, a svežinu dobija iz vedrih i modernih boja kao što su mint i nar. Ovaj model suknje odlično pristaje svakom tipu građe.

OVDE plisirana suknja može biti vaša, za 3390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Ova bluza je nešto najprijatnije što možete poneti na sebi. Od veoma je laganog materijala, cvetnog printa u kombinaciji sa čipkom i diskretnim volanima, daće vašem izgledu značajnu notu elegancije i sofisticiranosti.

Veoma lako će ispunjavati sve vaše potrebe, a izgledaćete lepo čak i ako je ponesete na farmerke i starke. Njena cena je 2190 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Još fenomenalnih stvari za vas, možete pronaći OVDE, po jako pristupačnim cenama.