U ovogodišnjem programu čućemo programerku i profesorku Goldsmith univerziteta o tome kako su sve popularnije igre koje u kombinaciji sa tehnologijom ljudsko telo čine ravnopravnim delom iskustva igranja igara. Milica Đurić Jovićić će nam objasniti kako je od analize hoda na štiklama došla do prvog bežičnog senzorskog sistema za analizu hoda u Evropi, a koji se danas koristi na klinikama širom sveta. 

Kako izgleda kad počneš da se baviš programiranjem sa 22 godine, a onda uspeš da vrtoglavo napreduješ, podeliće sa nama Jelena Ristić. Čućemo i aktuelnu svetsku i evropsku prvakinju u kik boksu, Dianu Dabetić, koja će govoriti o sličnostima između ovog sporta i C# programskog jezika.

Sa Marijom Boljanac, softverskom inženjerkom, razgovaramo o radu u okviru Top Eleven tima.

Pored ovih i drugih predavanja, u okviru programa ENTER konferencije biće održane i radionice: “VR za sve”-kreiranje VR iskustva za smart telefone i radionica posvećena razvojnom ciklusu web aplikacija.

Ulaz na ENTER konferenciju je besplatan, ali je broj mesta ograničen, pa je neophodno registrovati se preko formulara koji je dostupan na sajtu ENTER konferencije. Svi oni koji ne stignu da se prijave na vreme, program konferencije će moći da prate putem live stream-a.