Svakog dana od 16 do 20 časova posetioci imaju priliku da se sjajno zabave, oprobaju u fitness i beauty izazovima, kao i da osvoje nagrade na šrandu I love Ušće koje je AMG organizovao sa svim svojim izdanjima.

Danas 19. jula dame imaju priliku da probaju četiri trenda za izgled svojih obrva po izboru Elle beauty tima. Dođite u šoping centar Ušće i testirajte koji oblik obrva najbolje odgovara vašim crtama lica. 

U sredu 20. jula posetioci će imati priliku da saznaju kako da oblikuju svoje telo u duhu Men's Health naslovnice. Uz savete stručnih trenera, pomoći ćemo vam da istaknete svaki mišić na svom telu.

Nakon kratkog predaha u četvrtak, u petak 22. jula Elle magazin ponovo organizuje Beauty day, gde će sve dame opet imati priliku da probaju različite popularne trendove za izgled svojih obrva. Naime, na osnovu sopstvenih crta lica dame će moći da dobiju savet koji oblik obrva koji im najviše odgovara. 

Tokom vikenda Story magazin organizuje sad već omiljeni Story kviz. Svi posetioci će imati priliku da učestvuju i budu nagrađeni ukoliko tačno odgovore na sledeća pitanja: Koji rođendan je šoping centar Ušće proslavio u aprilu i koja poznata ličnost krasi naslovnu stranu novog broja magazina Story?

Kako biste učestvovali u kvizu, uslov je račun kao dokaz kupovine u Ušće šoping centru. Ukoliko odgovorite tačno na postavljena pitanja i kupac ste, imate priliku da birate između nekoliko zanimljivih poklona koje je za vas pripremio Story magazin. 

Čekamo vas u šoping centru Ušće da se dobro zabavimo!

#IloveUSCE 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija