Jana predstavila novu, limitiranu ediciju- Samo ljubav

Foto: Promo

20. 05. 2016.

U sklopu projekta Jana „Voda sa porukom‟ u hotelu Square Nine predstavljena je nova limitirana edicija Jana bočica „samo ljubav“.

U novoj ediciji na Jana bočicama dominiraju motivi srca u različitim bojama i veličinama, simbolizujući svu širinu, raskoš, snagu ljubavi i njen neverovatan uticaj na naš svakodnevni život.

Poruke ljubavi, najvažnije i najsnažnije ljudske emocije, koje i ove godine potpisuje Lujza Hej, svedoče kako je ljubav ta koja pokreće svet, čini život lepšim i budi ono najbolje u nama. 

Hotel Square Nine bio je epicentar ljubavi, gde su brojne poznate ličnosti, glumci, umetnici, književnici i predstavnici medija, svi zajedno, bili autori vanvremenske priče u kojoj su podelili svoje poruke najrazličitijih vrsta ljubavi - romantične, platonske, ljubavi prema poslu, umetnosti, prirodi, nauci...

U atmosferi gde je iza svakog ugla vrebala ljubav, Željko i Jovana Joksimović, Boba Živojinović, Aleksandra Kovač, Petar Grašo, Tonči Huljić, Nevena Božović, Marina Kotevski, Tamara Paunović, Iva Štrljić, Natalija Cvetković potpredsednik kompanije i direktor direkcije za magazine AMG i mnogi drugi  su imali priliku da zaključaju svoje poruke i ljubavne tajne i na taj način produže magiju i uvere se u moć #samoljubav vizije. 

„Ovo je druga godina da poruke na Jana vodi potpisuje Lujza Hej, a najnovija edicija su poruke ljubavi. Jedino nas ljubav može oplemeniti, ona nas čini boljima i srećnijima, ima čak moć da nas isceli. To nam svakodnevno potvrđuju i potrošači koji nam šalju svoja svedočanstva kako im je neka poruka uticala na život- od toga da ih je u nekom ključnom trenutku inspirisala na promenu, pomogla da donesu životnu odluku, pružala motivaciju u ostvarenju nekih ličnih ciljeva itd. Ljubav se javlja u mnogobrojnim oblicima, ona romantična, roditeljska, prijateljska, ljubav prema prirodi,umetnosti itd. ali svima je zajedničko to da  samo ljubav menja svet i upravo je to glavna poruka naše nove Jana edicije.“ izjavila je Iva Balent, izvršna direktorka marketinga Agrokora.

Hotel Square Nine je bilo idealno mesto za evociranje lepih uspomena, ali i stvaranje novih. Čitajući poruke sa nove Jana edicije, svi su se podsetili da je u životu najvažnije voleti, jer „Što više ljubavi dajem, više je imam“.

Svi gosti su otišli nasmejanih lica, ispunjeni novom energijom, jer je moć ljubavi i te večeri učinila svoje. Uz #samoljubav rado su objavljivani postovi na društvenim mrežama, što je pretvorilo ovaj događaj u noć za pamćenje.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...