Povodom svog drugog rođendana, Stadion Shopping Centar organizovaće brojne zanimljive aktivacije i davaće fantastične popuste do 70 odsto čak tri dana  - od 24. do 26. aprila. Tokom Story šoping groznice koja će biti organizovana u subotu 25.aprila, najmlađi posetioci će imati priliku da uživaju u zanimljivim kreativnim radionicama, dok će u isto vreme mame imati priliku da se opuste u beauty kutku, gde će se predstaviti najnoviji make – up trendovi.

Astrolog će otkriti šta nam donosi predstojeće leto, dok će nutricionista podeliti svoje savete kako da postignemo fit formu. Uz dekupaž radionicu posetioci će naučiti kako da ulepšaju svoj namestaj ili omiljene predmete. Sve koji ostvare kupovinu iznad 1.000 dinara očekuje Story poklon.

Dovoljno je da na Story promo pultu prikažu račun sa ostvarenim iznosom i moći će da preuzmu svoj poklon. I to nije sve, očekuje vas DJ nastup, plesni performansi kao i brojna druga iznenađenja, a od 17:30 časova posetioci će uživati u ekskluzivnom muzičkom nastupu popularne pevačice Ane Nikolić.

Uživajte u kupovini bez granica u Stadion Shopping Centru uz magazin Story!